Hem

¤LucindaStar¤

Ändra sidan Detaljer
Medlem 66147, nivå 7, ämne 678715, v1
Kallar sig ¤LucindaStar¤
Hon är 55 år
Kontakt E-post
Uppdaterad 2006-10-10

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag är en kvinna på 36år med två barn och två husdjur av den levande arten.Jag tänker bara beskriva min siutvation.
Vi är en familj med starkt seende och privat hjälper jag till som spåraredå jag kan se och tala med de olika väsen och arter som finns.Detta är något som jag haft omkring mig hela mitt liv men -eller just DÄRFÖR är jag trots mitt seende starkt kritisk och vill söka svar inom många områden innan jag lutar mig tillbaka och accepterar det som sagts eller information som givits
Jag är krävande av de väsen,andar,änglar osv osv jag kan tala med/höra/se och kräver bevis,svar,dokument,sammanhang då jag har erfarenhet av att allt INTE är som det säjs,ser ut eller verkar vara.
Jag har erfarenhet/kunskap inom flera områden inom andlighet,vetenskap,historia,psykologi,konst,teater,religon m.m och vill alltid hitta bevis/korrekta sammanhang.
Jag har erfarenhet av mörka och icke trevliga arter inom andesvären och andra plan osv osv och hjälper människor med detta.dvs att få en männsika att bli sitt rätmätiga jag utan att bli pålagd/påverkas av negativa energier som kan uttrycka sig i tankar känslor psykiskat,hälsa eller i vanliga fall störande moment i hemmet/gården/huset-
Mitt i allt detta är mitt viktigaste mål i livet att stå med båda fötterna på jorden och mitt råd är alltid att leva i nuet och vardagen.Jag kan dock se frammåt och bakåt,bakomliggande och skapadeillusioner,gömda psykiska,fysika,andliga och känslomässiga pålagda illusioner(Jag har genom erfarenhet upptäckt att olika sortes väsen av olika arter och bla intergallaktiska arter arbetar genom dessa områden på olika sätt och förstör för människor/djur/hemmiljön).
Av hänsyn till min familj väljer jag att vara anomym,tills vidare.Mitt mål här är att finna information mer än att göra annat.Allt har ju så många fina olika namn jag aldrig brytt mig om att kunna. Jag har även upptäckt bristen på kunskap inom flera viktiga områden områden som människor kan vara rädd för eller ha mest obehag av.Men...om någon verkligen behöver min hjälp så får jag ta ställning till det då.
Detta är egentligen inget intresse för mig-utan en livsnödvändighet att finna svar-för att behålla förståndet och kunna leva ett jordiskt vanligt människoliv tots mitt seende.
Vill notera att mitt främsta mål är kunskap.Kunskap ger makt över mitt eget liv och det jag möter på min väg och jag arbetar uteslutande för att sprida ljus och villkorslös kärlek genom änglar och få människor omkring mig att leva ett drägligt liv och må bra.
Jag är bara ett redskap och jag tål kritisk granskning och starkt ifrågasättande.Det är ett tecken på hälsosamhet!Det får räcka såhär. Mvh Lucinda