Hem

Skydds-Änglar & Astral Energi Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 156373, v3 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Paranormalt fenomen, Chakra, Meditation, Skyddsängel, Astrologi, Reinkarnation och Magi
Publicerad år 1996
ISBN 91 528 0531 X
sidantal 142
Av Bert Yogson
Publicerad av Zindermans

En mycket omfattande bok som bland annat behandlar skyddsänglar, astrologi, meditation, chakran och magi.

Alias: skydds-änglar & astral energi

normal

Bokens baksida

BERT YOGSONS bok behandlar mycket överskådligt SKYDDS-ÄNGLARS närvaro i våra liv och DISKARNATION - hur SKYDDS-ÄNGLAR assisterar människan vid hennes fysiska död. Innan det åter är dags att REINKARNERA eller återfödas och möta det ÖDE hon själv har skapat i tidigare liv. Här faller elegant pusselbitarna på plats och begrepp som t. ex. ASTRALKROPP, KARMA, ÄNGLAVAKT, CHAKRA, VIT OCH SVART MAGI, HEALING, BERÄTTELSE, SPÖKERIER och ÖVERNATURLIGA FENOMEN får en logisk och naturlig förklaring.

Boken är även praktisk med bilder och övningar i FÄRG-HEALING, CHAKRAMEDITATION, DRÖM- OCH SÖMNTEKNIK, SJÄLVFÖRTROENDE och hur man skapar sig ett BÄTTRE LIV ELLER ÖDE.

Sista delen behandlar Västerländsk, Indisk och Kinesisk ASTROLOGI och Bert Yogson låter oss här följa med på en fascinerande ASTROLOGISK RESA in i MARILYN MONROES mycket dramatiska HOROSKOP som analyseras i bild och text på sju boksidor!

Boken avslutas med den Kosmiskt Upplyste vismannen MARTINUS och hans Konturer av den kommande KÄRLEKSFULLA NYA VÄRLDSSTATEN.