Hem

Kimwondo

Ändra sidan Detaljer
Medlem 2894, nivå 8, ämne 430675, v5
Kallar sig Kimwondo
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2004-04-25

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #latin (op)

Medborgare

Presentation

Finns på paranormal här jag är aktiv i chatten och vill vara en del av skapelsen. Kanske intresset av hemsidan kan engagera sinnet i den paranormala sfären som jag är en del av.

Jag är ett barn jämfört med resten av jordesamhället. Fast de vuxna har rest bort och vi vet inte när de kommer tillbaka. Det hindrar mig inte från att också ha en sorts vuxendel som raggar runt som en kåt hund. Jag vägrar ta skit av någon. Men det betyder inte att jag inte är tålmodig. Har en iver inom mig jag inte förstår mig på. Hal i tyglarna. Men fortfarande tålmodig. Växlar mellan att vilja ha ordning omkring mig och att vara fokuserad. Har svårt för att välja så på sista tiden väljer jag så mycket som det går. Är en aikido och en jujutsuka. Pluggar just nu mycket kampkonst och studerar språk.
Är tyvärr ingen gul sol längre. Men iallafall en vit.

Känner mig ibland som en murgröna som sprider sig över tanken som med en vägg, eller kanske en disksvamp som lite tvångsmässigt suger åt mig alla delar av verkligheten som blottar sig för mig. Undrar ibland hur mycket själen har kapacitet för. Själens andning komprimerar sig av rädsla att vecklas ut fullständigt och suga in främmande, kalla föremål. Vill använda min träning till att underhålla själen och kompensera vakuumet av oskrivna spår på ett stort planlöst papper.

Firar de Wiccanska högtiderna för att fylla året med färger.

Fascineras av och dras till naturen och människor som ligger nära den. De som är min natur. Kan ibland förundras över människor som verkar se en större del av verkligheten. En som skiner i deras blickar.

""[("Kimwondo" Är swahili betyder fallande stjärna, brinnande klot eller bara pucko! Namnet kommer från tiden jag läste fanfiction om Lejonkungen. Till vardags använder afrikanerna ordet för att beskriva det glödande ljuset inuti en kärnvapenexplosion. Ordet har även nånting med politik att göra eftersom nånting politiskt också satte igång en kväll när himlen lyste lite mer än vanligt just pågrund av ett slags brinnande klot.)]