Hem

Kirya

Ändra sidan Detaljer
Medlem 49014, nivå 12, ämne 528190, v18
Kallar sig Kirya
Kön
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-01-31

är Gesäll i väktarakademin
är medlem i Dragon Rouge , #devel (op) , #magi (op) , #torget (halfop) , #Paranormalt (halfop) och #aliusmodi (op)

Har för tillfället ingen aning om vart jag är påväg och jag bryr mig inte.

Presentation

Kiryah på bild
Kirya

Jag brukar vända mig dit min själ speglar sig bäst. Där jag kan relatera det jag läser och lär till vad jag känner och upplever i mitt liv för stunden. Länge har min värld varit väldigt mörk och kaotisk så det är där mina försök till focus länge har legat.

Crowley fascinerar mig, jag försöker förstå mig på vem han var och hur han tänkte. Mycket går bort men lika mycket fortsätter att fashinera mig. Det finns många många författare, tänkare, filosofer och magiker etc på min lista över vad jag vill utforska, men Thelema har rotat sig starkt hos mig. Crowleys abstrakta tarotlek triggar också min fantasi och min intuition mer än någon annan tarotlek jag tidigare stött på.

Under åren har jag hittat mer och mer balans i min spirituella tillvaro, och jag har funnit en ganska märklig harmoni i kombinationen av Thelema och Buddhism.

Det finns inte mycket jag utesluter ur min värld, jag är för nyfiken. Det finns delar ur många olika läror som jag känner starkt för och tar till mig också. Jag tar det som fungerar för mig, det som känns rätt och ger dom resultat jag vill uppnå.

Vad jag tror på, min livsfilosofi...existerar inte ännu, och det oroar mig inte direkt. Hur allting hänger ihop, vad som styr, vad som kommer sen, hur allting började etc...Det är intressant och spännande att spekulera i och grubbla över, men egentligen bryr jag mig inte om vad som är sanning och inte. Jag bryr mig om vad jag upplever nu, och vad jag vill uppnå under min tid här.