Hem

Naturmagi Magi

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 156418, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: fredrik
är en sorts Magi

Att känna och hämta in kunskap från kraftplatser i naturen. Få kontakt med naturväsen och samarbeta med dem. Hämta styrka till sig själv genom att utnyttja befintliga kraftpunkter.

Alias: naturmagi

normal

Naturmagi. Öm, kärleksfull, helande magi. Inga förbannelser, hat eller avundsjuka har inget med Naturens magi att göra. Detta är riktig Magi, skapad av naturens energier, laddad med kärlek och uttalad med övertygelse om att positiva förändringar kommer bli resultatet. Magi är lika naturligt som jord, luft, eld och vatten, ja lika naturligt som ett strå av gräs. I dessa riter har många funnit svar på de utmaningar som livet ger oss. Naturmagi har alltid varit en del av oss människor. Den finns med oss över dom vidsträckta prärierna, den stekheta öknen, till och med i skuggan av en skyskrapa. En Naturmagiker arbetar med Jordens energi för att förändra sig själv och sitt liv. När vi utövar Naturmagi blir vi ett med vår jord. Vi utnyttjar den energi som vår jord ger oss.

En varelse rör sig mellan slingrande trädstammar, hon söker klarhet. Snart delar sig de uråldriga ekarna för att avslöja en en strömmande bäck. Kvinnan knäböjer vid bäckens grästäckta kant, hon lägger sin hand mot marken och känner hur jordens pulserande energi ger tröst. Hon samlar tretton smaragdfärgade strån av vass samtidigt som hon tackar jorden för dess offer. För ett ögonblick sitter hon stilla med stråna mellan sina handflator, hon sluter ögonen, hennes läppar rör sig, vinden drar försiktigt i hennes klädnad, hennes ansiktsdrag spänns. Inre krafter får hennes kropp att skälva, hon reser sig, kastar upp stråna i luften samtidigt som hon släpper lös all den innre energi hon samlat innom sig. Vasstråna lyfts upp av vinden och seglar ut över bäcken, dom landar efter ett ögonblick på den motsatta banken. Hon känner hur dess krafter strålar ut och ner i jorden. Det är över. Hon ligger på marken och känner hur solens strålar värmer henne, en svag vindfläkt svalkar henne och jorden under henne ger henne stöd. Bäckens porlande vaggar henne rofullt medan hon reflekterar över sina enkla handligar och den enorma kraft de har väckt. Hon ger jorden ett tyst tack och reser sig upp. Hon går tillbaka mellan träden, hem från parken. Solen har färgat den västra horisonten röd när hon kommer hem, hon hälsar på sin katt, tar upp en bok för att läsa vid elden, nöjd över att hennes helande riual har fungerat.

Walk lightly, breath deeply, harm none and discover the wonders that magic has to offer!