Hem

Tonys Teorier Teori

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 154428, v6 - Status: normal.
Försteredaktör: Manna
är Teori
Publicerad år 2004
sidantal 23

Tony Gustafssons teorier angående andlighet, paranormala fenomen och livsfilosofi. (Föråldrat ämne, uppdateras ej!)

Alias: legons teorier och tonys teorier

normal

Förord

OBS! Tonys Teorier har gått i graven, men finns kvar här för de som vill läsa. Om du är intresserad av mina tankar så är du hjärtligt välkommen till http://uppfattat.com/alster/

Det som kommer att skrivas här är inga absoluta sanningar. Jag vill att du ser texten som en inspirationskälla, och inte som en text som bör följas av dig eller någon annan. Detta är ett livsprojekt som har tagit ett ungt liv att komma fram till.

Texten är inte till för att lära andra att bete sig rätt. Det är ett projekt för mig själv, en del av min livsprocess. Genom att skriva ner mina tankar och formulera dom tydligt blir det lättare för mig att strukturera upp det i huvudet, och lättare att dra nya slutsatser. Den här texten kommer att förändras i takt med att jag förändras. Detta är blott en reflektion av mitt inre, ingen bibel. Jag kommer att uppdatera texten då och då, när jag har förändrat mina tankar kring något, eller när jag kommit fram till någonting nytt.

Jag kommer att gå in på hur man lyckas med det man vill, och hur man ska gå till väga för att uppnå välmående. Jag kommer dock att undvika att gå in på vad som är rätt att vilja, eller i detalj säga vad du ska göra med ditt liv för att må bättre. Det som kommer att förklaras här är ställningstaganden till livet. Vill du ha åsikter från mig om vad som är etiskt riktigt så får du leta på övriga webbplatsen.

Om texten nu är till för min skull, varför då lägga ut det på Internet? Jo, tanken är att jag skall få respons, konstruktiv kritik. Genom att få respons kommer jag få nya saker att fundera kring, och genom detta utvecklas jag. Dessutom tror jag att detta kan vara en stor inspirationskälla för många. Det är ni värda. Sätt igång och skriv ner dina egna tankar kring allt, jag är intresserad av att läsa. Kanske borde alla ha en publicerad version av sitt inre?

En kort notis bara; de som läst Samtal med Gud-triologin kommer nog se likheterna med mina tankar. Det är inget jag läst och bara kopierat, snarare är det så att Samtal med Gud nästan uteslutande säger det jag själv kommit fram till. Böckerna tilltalar mig väldigt, och jag rekommenderar dom starkt.

Texten kommer att vara uppdelad i två delar:
Del 1 – Behandlar universums utseende, hur det fungerar och varför. (kan kännas avancerad och krånglig, hoppa då över till nästa del)
Del 2 – Behandlar hur man kan vara delaktig skapare med universum.

normal

Sammanfattad livsguide

 • Sök inte meningen med ditt liv, skapa den!
 • Se till människornas högsta jag!
 • Du är vad du väljer att vara!
 • Du är vad du ger!
 • Lev i nuet, njut av livet!
 • Acceptera och älska allting!
 • Kom ihåg att all negativitet grundas på rädsla!
 • Minns att varje tanke, känsla och handling är skapande!
 • Det finns inga färdiga regler i universum!
 • Leta inte efter lycka på andra ställen än i dig själv!
 • Fokusera på det du vill behålla, glöm det du vill bli av med!
 • Glöm inte att frihet är den största gåva du någonsin kan ge!