Hem

Therese

Ändra sidan Detaljer
Medlem 29960, nivå 7, ämne 464860, v1
Kallar sig lilit
Hon är 34 år
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-07-07

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag började med att studera det paranormala för att jag hade så tråkigt hemma. Jag började med att studera spöken och parapsykologi. Sedan har jag bara gått vidare. Jag har hållt på med häxor & magi, vampyrer och naturväsen, demonologi (lite), religion, övertro och mytologi , New Age, Spådomar och mycket mera. Jag har studerat detta nu i snart 3 år och jag älskar det. Det har faktiskt hjälpt mig mycket i skolan.

Anledningen till att jag började just med det paranormala var för att en vän till mig började prata lite om wicca och liknande saker. Så jag gick in på biblioteket hemma och lånade några böcker och började läsa och sen den dagen har jag bara inte kunnat sluta.

Det som jag tycker är så intressant med just det övernaturliga är att det är en helt ny värld utanför den vi känner till och att det är saker som vi inte kan se med blotta ögat.

Jag är också mycket intresserad av musik och filmer.

Jag lyssnar mest på Metal ex. Dimmu Borgir, Cradle of filth, Opeth, Metallica, Finntroll, Blind Guardian, Children of Bodom, Nirvana, Clawfinger, the notwist, Pain, Disturbed, dream theater, sonata arctica och andra artister men mest dom. Jag tycker om att lyssna på sånt för det för det första är tyngre och helt enkelt låter bättre. Dom vet hur man använder ett instrument och kan sjunga på lite olika sätt. Det är också anledningen till varför jag inte gillar hip hop, pop och R&B. Dom vet inte hur man använder ett instrument och dom sjunger texter som andra har skrivit åt dom eller så sjunger dom inte alls. Det är bra att kunna lyssna på när man är på dåligt humör och bara vill döda alla runt omkring en. Man blir mer avslappnad.

Jag gillar mest att kolla på skräck filmer helst om vampyrer, men även om häxor och magi. jag gillar den där adrenalinkicken som man får när något plötsligt händer. Några av mina favorit filmer just nu är Troja, Van Helsing, Blade, Vampires in the desert och From dusk till dawn 1, 2 och 3. Jag gillar komedier också, men inte drama och romantiska filmer jag tycker oftas att dom är lite för överdrivna.

Om ni vill lära känna mig lite bättre kan ni skriva till mig på helgon... Jag heter AngelofTragedy...ni kan skriva om ni bara vill lära känna nån med samma intresse eller om ni vill ha någon att bolla tankar och idèer med. Det spelar inte så stor roll vilket som Om ni inte har helgon så kan ni adda min msn :Slipqnot@hotmail.com... Det kan ju vara lättare med msn än helgon, men ni väljer själva :D Ha det bra alla.