Hem

Skyddande magi Magi, Försvar

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 33716, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
är Praktiserbart , Magi och Försvar

Att med hjälp av magi skapa skydd mot negativa energier alternativt svart magi.

Alias: andligt skydd, energiskydd, skyddande magi och skydd från andar

normal

Skyddande cirkel

Exempel på att stänga cirkeln
När du skall slå/stänga din cirkel, så är det en magisk handling. Du behöver kunna visualisera, känna och
koncentrera dig på det du gör. Det finns många olika sätt att skapa en magisk cirkel på och alla bör gå tillväga på det sätt de personligen finner bäst. Ett tillvägagångssätt är en visualiseringsmetod. Väck ditt inre ljus vid solar plexus chakrat. Den kan verka liten och oansenlig först, men mana den till att växa. Känn energin och ljuset i klotet, och visualisera hur det expanderar. Du kan höra ett lätt sprakande ljud från gnistorna. Då ljuset fyllt hela ditt väsen, låter du det fortsätta. Du är så fylld av kraft och energi att du känner dig lätt som en fjäder. Ljuset fyller hela din aura och hela cirkelområdet. Du känner att din inre energi av ljus skapat ett omhuldande tak kring dig. En skyddande kupol. En magisk cirkel. Håll kvar känslan och låt den bli stadig. Cirkeln är stängd.

Exempel på att öppna cirkeln
Ett tredje alternativ är att sitta i cirkelns mitt och beordra den att åter öppnas. Visualisera hur den skyddande
kupolen luckras upp och försvinner, eller mana ner energierna i jorden. Det kanske känns enklare om du lyfter armarna en bit med handflatorna neråt. Sänk dem mot marken, samtidigt som du visualiserar hur cirkelns energier pressas ner i jorden och slukas av dess inre. Då du känner klart att cirkeln är öppnad, så konstaterar du: Cirkeln är öppnad!

normal

Skriv ett eget mantra/ramsa

Skriv de ord med kraft i som du känner ger dig kraft och trygghet. Upprepa dem genom att sjunga dem regelbundet och högt för dig själv så du börjar vibrera i de ord och toner du valt till din sång. Då skapar du ett långverkande energiskydd.