Hem

Helena

Ändra sidan Detaljer
Medlem 68235, nivå 7, ämne 687487, v1
Kallar sig spiritlight
Hon är 57 år och bor i NYKÖPING
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2007-05-07

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Mitt liv började för många liv sedan men i detta livet valde jag att växa upp med min mamma och min äldre bror. Min äldsta bror bodde hos pappa. Men vi sågs på helgerna. Livet i familjen var hårt men det förstod inte barnet Helena förrän vuxen ålder. När jag blev 16 blev min pappa knivmördad. Hade ingen bra kontakt innan pga. av osämja mellan mina föräldrar. Så saknaden blev inte så stor som den skulle kunnat bli om vi kännt varandra bättre.

Nu följer det många år av bekräftelse behov som yttrar sig i festande. Träffar i den vev mina barns pappa. Längtade efter stadga i livet. Mina älskade barn kom men förhållandet slutade efter 7 år.

Nu dröjer det fram till 35 års ålder då mitt andliga intresse få uttrycka sig. Jag går en Reiki kurs och upplever mycket. Jag är nu inne på en väg som jag inte kan eller vill vika av. Jag går självkännedoms kurser och en kurs med Irish Hall och Jörgen. Har ut ur kroppen upplevelser. Yoga blir en del av livet och Yoga festivalen på Öland är ett måste varje år. Har gjort Resan och varit på Hällungens midsommarfestival.

Som barn såg jag andar med mitt fysiska seende och det är detta som gör att JAG VET att jag är inne på rätt spår. Mitt spår.

Så VAD ÄR jag då?

Jag är ett medvetande och det är det medvetandet som styr min kropp. Nu har jag en hel del blockeringar som gör att jag ännu inte är ett uttryck för det medvetande jag är, då medvetandet agerar genom min kropp.

Det som lyser igenom är en viljestark och kraftfull kvinna som vet vad hon vill och strävar efter att nå sina mål. Målen skiftar men viljan består. Jag brukar säga att jag är lyckligast när jag brinner för min sak.

Nuvarande mål:

Bli medveten
Få kontakt med min medialitet
Vara kreativ
Leva i nuet
Se mer med tredje ögat
Lära mig om mig själv
Älska mig själv
Arbeta med utveckling av människor
Egna flexibla arbetstider, leva i flow
Lära mig allt inom andligheten
Finna ett andligtpartnerskap
Ekonomiskt oberoende
Att ha barn som är hela som individer när de lämnar boet