Hem

Ulf Svensson

Ändra sidan Detaljer
Medlem 921, nivå 7, ämne 496806, v1
Kallar sig Ulf
Han är 56 år och bor i GÖTEBORG
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-09-05

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Är och har alltid varit intresserad av paranormala fenomen framförallt då kontakt med andevärlden andra sidan, runmagi, och spökerier.

Är ganska säker på att det finns en annan dimension eller flera olika men skulle behöva den där sista övertygelsen.

Jag har med mycket stor framgång använt slagruta och metallpinnar för att hitta energikryss och vattenådror. I min släkt har denna förmåga alltid funnits och flera har dessutom haft varsel och sett avlidna släktingar.

Mitt sökande tog fart (igen) efter det att min far dog, en dag efter hans bortgång började det banka och slå i mina väggar så att man kunde höra att gips lossnade på insidan. Jag var ganska snabbt klar över att det var farsan så jag bad honom sluta eftersom jag tyckte att jag var tillräckligt ledsen och att han inte behövde göra det värre genom att skrämmas. Det hördes ett (1) mycket kraftigt slag till sen har jag aldrig hört något mer.

Jag betraktar mig som en normal kille, är mycket historieintresserad, framförallt vikingatid och medeltid. På min fritid läser jag gärna historisk litteratur, vara ute i naturen och då allra helst vid havet samt att hålla kroppen i trim med löpning och styrketräning.