Hem

Magisk rening

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 808, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas
Denna text är importerad från /old/psi/magi/rening.html
är Upplevbart och Praktiserbart

En magisk rening handlar om att höja sina energier och stärka sitt flöde inför t ex en ritual.

Alias: magisk rening och rening

normal

Element: Vatten
Färg: Din älsklingsfärg
Tid: Innan Du ska utföra en ritual
Ört: Cederträ
Tillbehör: Cederträolja
Handduk i Din älsklingsfärg

1. Fyll på badvatten, häll i lite Källvatten samtidigt som Du hälsar elementet Vatten genom att säga: Var hälsad Moder Vatten, Som är förknippad Med min känsla Av renhet. Jag kallar Dig Till mig…

2. Tänd ljuset och säg: Detta är Min kropp, Min själ Och min ande Som skall bli ren…

3. Håll Oljan ovanför lågan och säg: Jag ber Dig Cederträ, Låt mig få ta del Av Ditt lugn…

4. Häll i några droppar, kryp ned i badet och slappna av; föreställ Dig att Vattnet sköljer bort alla tankar och känslor som Du har samlat på Dig under dagen.

5. Luta Dig tillbaka, slut ögonen och känn hur det varma vattnet rör sig mot Din hud när Du andas in och ut.

6. För varje inandning känner Du hur den friska doften av Cederträ fyller och renar Dig, och låt varje utandning föra med sig spänningar och tankar. När Du har slappnat av och förnyat Din kropp, själ och ande, är Du redo för nästa steg.

normal

Rena ett rum

Ta en skål med vatten. Strö i lite havssalt och rör om med krafthandens pekfinger tre gånger motsols. Repetera samtidigt följande formel:
Salt är rent och inom kort, jag allt av ondo driver bort

Gå runt i rummet motsols och skvätt vattendroppar över golv och väggar, i varje skrymsle och vrå. Visualisera hur vattnet och saltet i perfekt samverkan med varandra driver bort alla negativa entiteter, renar och neutraliserar. Var droppe innehar den intensivt renande kraften. Samtidigt som du renar kan du repetera följande ramsa:

Jag fördriver alla andar som ej skall vara här,
jag fördriver alla andar från hem och atmosfär. Försvinn!

Ställ undan vattenskålen och tänd salviarökelse. Forstätt gå motsols och låt röken glida genom luftena, kring möbler, över golv och längs med väggarna. Visualisera hur salvian fördriver den eventuella negativitet som finns kvar. När detta är klart bör du ladda rummets renande och neutraliserade energier med positivitet. Ställ dig mitt på golvet och väck ditt inre ljus.
Visualisera ett ljusklot som uppenbaras i ditt solarplexus. Ljuset är beskyddande och strålar av positivitet. Känn lyckan och glädjen i ljuset. Allt som du associerar till positivitet finns inom dig. Väck inte allt för kraftiga känslor, utan nöj dig med de av svalare natur; så som frid, lugn, harmonia och belåtenhet. Visualisera hur det goda ljuset växer vid varje inandning och fyller dig med positiva energier. Slutligen växer sig ljuset så stort att det fyller hela din kropp, hela din aura och slutligen hela rummet. Du känner glädjen, harmonin och friden i atmosfären. Håll kvar känslan en stund. Rummet är renat.