Hem

Jonny Karlsson Öhgren

Ändra sidan Detaljer
Medlem 2515, nivå 6, ämne 438045, v5
Kallar sig omega1
Han är 51 år och bor i VÄSTERVIK
Kontakt E-post, ICQ
Uppdaterad 2004-10-14

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #paradio (op) , #torget (op) , #hjalp (op) , Sveriges spökjägarnätverk och #Paranormalt (op)

...

Presentation

Omega1-bild
Bild av Omega1

Hela mitt liv har jag sökt efter något utan att veta vad. För en tid sedan hittade jag det var jag sökt efter hela tiden, och helt plötsligt började det hända en massa saker som jag inte förstod. Det jag träffade på var kärleken och helt plötsligt upplevde jag en telepatisk kontakt, började se profetior och en massa andra saker.

Först blev jag förvånad, allt detta hände väl inte på riktigt? Bara inbillning. Eller...? Blev mer och mer övertygad allt eftersom tiden gick, och upptäckte också nya saker man helt plötsligt kunde göra för varje dag. Nu skulle jag gärna vilja ha lite nya kunskaper för att förstå vad det är som händer. Är speciellt intresserad av healing som jag sett och upplevt några gånger, fast sanningen att säga är jag rätt nyfiken på det mesta.

Vad sysslar jag då med, förutom att sitta och fundera på hur universum fungerar(vilket jag antagligen gör alldeles för mycket)? ;)

Jag har just avslutat en 4-årig högskoleutbildning i IT-design som jag läste i Ronneby i Blekinge.
Gillar att spela gitarr, har övat mig i 14 år nu så det börjar låta som ungefär som jag vill när jag spelar, har dessutom förärats med absolut gehör. Spelar dock inte med i nåt band eftersom musiken jag oftast lyssnar på inte ryms i ett enda fack, gillar istället att spela ihop med folk jag träffar, det ger otroligt mycket mer tycker jag eftersom man hela tiden hittar nya influenser på det sättet. Lyssnar på en hel kakafoni av olika musikstilar, försöker att inte låsa in mig i ett visst fack där heller.

Sitter ofta fast som trollbunden framför datorn med photoshop där jag sitter och målar bilder (animerar kanske det heter när man har dator istället för penna & pensel?) Kommer jag väl in i arbetet med en viss bild händer det att jag fastnar där alldeles för länge, har suttit 16 timmar i sträck några gånger. =)

Ja det var väl lite om mig... Vill ju gärna ha nåt att prata om på kanalen med så jag tror jag nöjer mig med denna presentation nu. Prata gärna med mig på kanalen där jag oftast heter omega1!

På återhörande

/Jonny

normal

Astralplanen

Astralplanen.

I mitt magisystem existerar lika många energier som man kan räkna till, förmodligen flera. Hela hemligheten med hur det kan finnas olika astralplan på samma plats samtidigt, även kallat olika dimensioner, är att allt har olika frekvenser. Den värld vi befinner oss i för tillfället är den vi upplever som den fysiska. Allt som finns här, är energi som har en viss frekvens. eller ligger mellan olika frekvenser. En metafor kan vara att man har en radiomottagare. Genom att skruva på frekvensratten ställer man in olika kanaler. Olika astralplan. När man vill kommunicera med de olika planen få man ställa om sin energifrekvens (vibrationen). Det talas lite om detta i boken den 9:e insikten av James Redfield. Ett tips om man vill ut och resa, efter min egen erfarenhet, kan vara att man kan ta det lite lugnt så man inte hamnar för högt i frekvens direkt för det gäller att kunna föra sig, annars lär man snart märka att ens intellekt inte riktigt räcker till.

normal

Min inriktning inom det paranormala

Har testat lite av varje men under hela min resa inom detta glömde jag kanske bort det viktigaste av allt... Att leva jordelivet och att ha fötterna på jorden. Själslig utveckling kan komma av många olika saker men att bara leva livet, sätta upp mål och att försöka nå dem är kanske det klokaste sättet av alla. Resten finns där iallafall, både innan detta livet och efter det. Att helt enkelt be när man känner sig hjälplös kan göra underverk, för om det är någonting jag har insett är det att det finns en enorm intelligens och en väldigt vacker kärlek i universum. Men... den finns där, och man blir ompysslad antingen man aktivt söker det eller inte. Kanske har även sökandet efter något mer en mening... men inte bra att söka för mycket så - sök i lite lagom mängd och kanske genom en andlig förening eller gå en kurs så att du får vägledning, på så vis kan det bli ett trevligt äventyr att söka.