Hem

Lapis Lazuli Silikat

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 108208, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Lacargia
är en sorts Silikat

Lapis Lazuli symboliserar tankens kraft.

Alias: lapis lazuli

normal

Lapis lazuli används för att ta ner feber och för att bota blodsjukdomar. Den stärker synförmågan, om den bärs regelbundet. Lapis lazuli äe en upplyftande andlig sten en bra meditationssten. Den hjälper mot depression. Den stärker kärleksbanden och troheten mellan kärlekspar. Den öppnar upp till medialitet. Lapis lazuli är en skyddssten och den inger mod. Lapis lazuli kan användas på halschakrat och tredje ögat.

normal

I Egypten kallades den för Himlens sten och symboliserar tankens kraft. (Egypterna ansåg att gudarnas hår var gjort av Lapis Lazuli.) Lapis Lazuli är helgad åt den grekiska gudinnan Afrodite, den romerska Venus och den egyptiska Isis, och drar till sig kärlek och främjar djup sömn. Den är lämplig att använda i magiska sammanhang som har att göra med fruktbarhet och barn. Om Lapis Lazuli läggs över det tredje ögat (pannchakrat), så underlättar den meditation och andliga övningar. Den motverkar negativa inflytanden från omvärlden, samt avvärjer illvilliga övernaturliga krafter.

normal

Lapis Lazulins magiska gåva till Dig

Representerar tidlöshet och oändlighet, och står för tankens kraft.
Förbättrar förhållandet mellan barn och vuxen, och ökar fruktbarheten.
Stärker kärleksbanden och ger trohet mellan par.
Ingår i besvärjelsen Att Vara Trogen.
Ger andlig insikt, mod, styrka och klarhet, samt ökar koncentrationen.
Kopplar ihop kreativitet med idéer, och i meditationen kan Du nå ett tillstånd där det inte finns några motsättningar, utan bara en harmonisk helhet.
Bra för alla som anser sig blyga och förvirrade, och som saknar kraft att handla efter sina planer, och fullfölja sina idéer.
Stärker och balanserar Dina mentala kvaliteter, och hjälper Dig att betrakta alla tankar, idéer och måsten, som saknar kontakt med verkligheten.
Bär Du den regelbundet, stärks synförmågan.
Stärker immunförsvaret och motverkar spänningar och depressioner.
Bra mot sjukdomar i hals och luftvägar, och är febernedsättande.
Botar blodsjukdomar.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.