Hem

Själens önskan Teori

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 586149, v4 - Status: normal.
är Teori
Behandlar Själar

Några tankar och funderingar kring Andlighet och Paranormala Fenomen av Paranormalmedborgaren Moss.

Alias: moss teori, moss teorier och själens önskan

normal

Själens Önskan

Själen tillsammans med kroppen och sinnet utgör en tre-enighet. Detta samarbete som det såväl är, måste fungera korrekt för att uppfylla målet som är ett väbefinnande.

I sinnet existerar alla tankar. Nedbrytande filosofier enligt själen. Några av tankarna gäller hur livet ska fungera. Hur människor skall bete sig. Vad som är rätt och fel. Alla bör, borde och måste.

Något som vi sedan barndomen fått veta är sanningen för överlevnad, sanningen för god anpassning i en reglerad värld.

Paradoxalt nog så känner inte själen dessa regler och upplever således en tudelning och osämja i denna ihopinbillade fantasi.

Där kommer min idé om att inse och ta tillvara själens önskan. För att till sig och lyssna och känna själens önskningar gäller det i första hand bli medveten om detta. För det andra öva upp känna sin eget medvetande och känslor. För det är genom känslorna själen talar.

Känslorna är många och några utav dom följer...

Den pirriga inspirerande känslan i svanskotan (rotchakrat) eller den överväldigande ilningen längs hela ryggraden (hela chakra systemet). Den oroliga känslan i magen(navelchakrat). Den hjärtklappande hisnande känslan i bröstkorgen (hjärtchakrat). Den tårfyllda ledsna känslan i ögonen. Den tryckande känslan över solar plexus (solarplexuschakrat). Den värkande maniska känslan i huvudet (tredje ögat).

och Dina drömmar om natten...

Lyssna noga och följ känslorna för att lättare komma vidare i livet.

Man kan kalla det själens sätt att kontakta kroppen, men även din intiution.

Om man nu väljer att följa de signaler som själen ger en så vänta dig inte bara framgång.

En snygg bil, 50 miljoner på kontot, behöver inte alltid vara en själs önskan. En vacker solnedgång, en klapp på axeln av en främling, ett leende från en nyfunnen vän kan gott och väl räcka för en mycket gammal själ.

En själ vill bara ge. Detta är en av själens största önskningar.
En själ vill bara kärlek. Detta är en av själens största önskningar..

Kärleken öppnar upp, blottar och visar sig naken. Döljer aldrig något. Kärleken är aldrig rädd. Kärleken ger sig an nya äventyr varje sekund.

Rädslan döljer, skadar och utplånar. Rädslan är påklädd och fattig mot andra människor. Rädslan ger aldrig, fördömer och kritiserar.

Själens motiv är alltid kärlek. Följ själens önskan...