Hem

oona ingasdotter

Ändra sidan Detaljer
Medlem 50086, nivå 7, ämne 532769, v3
Kallar sig trollkärring
Hon är 72 år
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2004-11-22

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag är född synsk och har sedan 60-talet haft ett stor intresse för det Paranormala. Inget område har jag lämnat osökt i mystikens Värld. Jag hade min första upplevelse innan jag började skolan och det har alltid varit naturligt för mig att söka efter svar inom områden som andra har skakat på huvudet åt.

Jag har själv haft flera möten av mystik, sanndrömmar, sett UFO, upplevet healingmirakler mm
Jag har medverkat i paranormala experiment vid Göteborgs Universitet för docent Adrian Parker vilket var mycket intressant och givande.
Jag är med andra ord helt övertygad om att vi alla är födda med ett sjätte sinne och att vi alla kan träna upp förmågan att använda detta.

I min lilla by där jag bor lever jag ganska anonymt men i resten av Sverige så gör jag ingen hemlighet av den jag är och det jag kan.
Jag har under 90-talet medverkat i TV, radio och press vid ett flertal tillfällen för att berätta om mina intressen och kunskaper.
Tidigare var jag anställd inom servicenäringen på heltid men sedan 15 år tillbaka så är det magi och mystik som gäller som en större del av mitt liv.

Jag är singel men förhoppningsvis inte livet ut och har vuxna barn och snart fyra barnbarn. Jag arbetar bl.a. som Tarotkonsult och ibland lär jag ut och föreläser om allt som kan beröra mina intressen. När jag är ledig läser jag böcker och lyssnar gärna till musik, jag är allätare i båda.
Privat umgås jag också med min stora familj och många vänner. Naturen har en viktig del i min vardag.
Jag är inte helt frisk utan har fibromyalgi och lite andra problem som bromsar min tillvaro men å andra sidan finns det gott om tid att resa innåt.
Vill gärna resa och se gamla ting, gå spökvandringar i gamla slott.

Jag söker hela tiden efter nya äventyr i konstan att hantera Magi i vardagen. Enligt mej finns det inte ett svar på gåtorna utan flera och jag vill möta dem alla.

Har bland annat skapat

en text om Andlig musik