Hem

Lali

Ändra sidan Detaljer
Medlem 2293, nivå 15, ämne 469485, v1
Kallar sig Lali
Kön Kvinna
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2004-07-29

är Gesäll i väktarakademin
är medlem i #devel (op)

Presentation

Jag är sambo och har ett barn.

Egentligen är inte det paranormala ett intresse utan en helt naturlig del av mitt liv. Jag har varit synsk sedan barnsben och har använt mig av det av och till. Jag använder gärna tarotkort men lika gärna läser jag av ett föremål.Detta är för mig lika naturligt som det är att lägga lika mycket vikt vid människors kroppsspråk som det de verbalt uttrycker.

Att vi har guider är väldigt tydligt, jag har en nästan daglig kontakt med mina och en mycket tydlig kontakt dessutom. Därtill finns kontakter med energier som jag inte ser som mina personliga guider men som lär mig saker och tvingar mig att utvecklas som människa.I början var det mycket skrämmande och jag var oerhört skeptisk men de blir mer och mer som en naturlig och välkommen del i mitt liv. jag är noga med att definiera om det är en enertgi som jag vill arbeta med, med andra ord om jag anser den som god...om inte så gör jag mitt bästa för att skydda mig mot den och mot påverkan från den. Att bygga mentala skydd är ju effektivt..

Energinät intresserar mig mycket liksom telepati. Jag jobbar gärna med healing och har de senaste tjugo åren varit intresserad av astrologin som jag ser som en vetenskap. Periodvis har jag ställt många horoskop.

Nyfiken, vetgirig, humorberoende och pratsam sammanfattar nog min personlighet ganska bra.

Jag vill alltid lära mig mer och utvecklas och det är väl det som jag söker här.

Har bland annat skapat

en text om Saturnus i elfte huset