Hem

Dennis Molander

Ändra sidan Detaljer
Medlem 46190, nivå 9, ämne 496548, v5
Kallar sig sENiD
Han är 46 år och bor i VÄNERSBORG
Kontakt E-post, ICQ , Skype , MSN
Uppdaterad 2005-03-14

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #ljuschatten (op) , Sveriges spökjägarnätverk , LunarStorm och Seti@Home

Intresserad av medicinsk qigong, reiki & shamanism. Är en EldOrm född i Jungfruns stjärnbild.

Presentation

Hejsan!

Mitt intresse för det paranormala och det alternativmedicinska började nog redan runt 14 års åldern, då jag läste mycket fantasy-litteratur. Blev också facinerad av yoga och qigong i den vevan. Men först efter att jag precis fyllt 20 så började jag studera olika ämnen privat och genom självstudier. Då framför allt medicinsk qigong och reiki. Men även en del inom manuell medicin (massage etc.), kroppsbalansering osv.

Jag är utbildad lärare i Medicinsk Qigong av Master Djordje Jovanovic, Zen Shiatzu Center i Uddevalla (http://www.zenshiatzu.net).
Jag anordnar kurser i två stilar av medicinsk qigong - Da Mo's Nei Dan samt Xin Dan. Håller träning varje tisdag i Trollhättan för de som gått utbildningen.
Är även utbildad Reiki Usui Master.

Shamanism är också ett ämne som fascinerar mig. Gick en kurs som heter 'Core Shamanism' för en shaman som heter Jonathan Horwitz. Han driver tillsammans med Anette Höst 'Scandinavian Center for Shamanic Studies' - http://www.shaman-center.dk). Det var precis som en pusselbit föll på plats.
Mycket inom alternativa terapier har nog egentligen samma rot. Skillnaden är nog hur man väljer att se och konfrontera det på, och shamanism kändes som en metod som jag intuitivt förstod.

Min familj består av min son Max. Mor, far & lillasyster samt hennes barn.
Min sons mamma och jag delar umgänget kring vår son. Det har inte varit (och är inte) problemfritt, men försöker göra det bästa av situationen.

Har jobbat som tekniker inom hjälpmedelsförsörjningen. Det vill säga - hjälpmedel för funktionshindrade människor. Den tjänst jag har innefattar både logistik, rekonditionering & återanvänding, samt reparationer. Ett stimulerande yrke, som under de snart 4år jag jobbat med det varit i kraftig utveckling. Men för närvarande pluggar jag fysioterapi på universitetet i Göteborg.

Enligt numerologi är jag en 2 (tvåa) eller en 11 (dubbeletta) beroende på vilket system man använder sig av.
Enligt kinesisk astologi är jag född i Ormens år (1977) och i elementet Eld (enligt 'Teorin om de 5 elementen'). Jag är alltså en Eldorm.