Hem

Katja Marklund

Ändra sidan Detaljer
Medlem 43869, nivå 11, ämne 524595, v1
Kallar sig Anam Cara
Hon är 50 år och bor i RUNHÄLLEN
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-09-14

är Lärling i väktarakademin
är medlem i #devel (halfop)

Presentation

Första gången jag hörde om Paranormal, gjorde det mig väldig nyfiken och glad för jag har alltid velat ha kontakt med människor som har upplevt saker inom det paranormala området.

Under min barndom, har jag alltid undrat om dessa underbara upplevelser som jag upplevde. Fast jag måste erkänna att jag var ganska nervös och rädd i början och senare i efterhand, fick jag lära mig att det inte var så farligt som jag befarade.

Under de senaste åren, har jag fått bekräftat att jag är lycklig lottad som har gåvan att kunna uppleva dessa förtjusande upplevelser.

Jag är en öppen, gladlynt, positiv, ärlig kvinna som älskar att leva och umgås med vänner och Ronny (mitt livs stora kärlek).
Jag har tom kontakt med mina brevvänner via snigelpost.

Mina fritidsintressen är: Matlagning, bakning, skriva dikter, träna, etc.

Min familj består av Ronny och mig. Vi har inga barn, än. ”Den dagen den glädjen.”
Vi bor i Runhällen.

Jag har även lärt mig att dessa gåvor som jag har fått, ska jag vara mycket om rädd om. Framför allt, ska jag se till att inte missbruka dessa.

Under min uppväxt, har jag kunnat förnimma och mina anhöriga har alltid kommit till mig innan deras övergång till andra sidan, och nu även mormor. Hon kom till mig, när jag behövde henne som mest.

Jag hoppas att jag ska bekanta mig i alla dessa intressanta områden inom Paranormal.

Jag hoppas att min vistelse på Paranormal ska tillföra mig mycket och jag hoppas att jag kan likaså med mina livsupplevelser.

Maila gärna om ni behöver hjälp med distanshealing. Alla mail är välkomna.

Må så gott allihopa och var rädd om er!

Soliga hälsningar,

Anam Cara

normal

Livsglädje

Människor lider ofta brist på livsglädje och saknar motivering att leva. Man känner ingen arbetsglädje, livskraft eller optimism.
Alla människor är bra på något. Vi har olika talanger som mer eller mindre ligger oförbrukade inom oss. Om du känner brist på livsglädje och motivering, kan du börja med att göra det som är roligt och lätt. När du har övervunnit det, leder det dig till det som är roligt och lite svårare.
Du utmanar dig själv. Men det måste inte vara svårt. När vi har bemästrat de lättare sakerna på vår önskelista över det vi vill uppnå (men inte tror att vi kan), tycker vi inte längre att det svåra är svårt.
Se livet som en stor och underbar utmaning med möjligheter långt bortanför vårt eget förstånd. Vi är inte här bara för att överleva eller lida. Vi är inte här för att känna hopplöshet. Vi är här för att leva i kärlek och glädje.
En vis människa upplever livsglädje varje stund varje dag. Han gläder sig åt nuet. Han känner sig motiverad att leva, lära, växa och gå vidare. Han till och med gläder sig åt motgångarna för vad de lärde.

normal

Livsfilosofi

För varje dag som går, för varje person du möter, för varje händelse du upplever, förändras din världsbild en smula. Gradvis sker denna förändring. Det är utveckling. Utveckling är liv. Liv är rörelse. Rörelse är energi. Denna rörelse går inte att hejda. Den skall inte hejdas.

Det finns lika många världsbilder och livsfilosofier som det finns levande människor. Och det är bra. Sök inte den rätta vägen för alla människor. Sök den rätta för dig. När vi kommer närmare toppen på berget smalnar vägen och man kan börja tala om fler gemensamma vägar och slutligen en enda. Då samlas vi alla i en enhet, en helhet. Men vi är långtifrån där ännu. Längre ner på berget, där vi befinner oss nu, finns många vägar. Och det är bra. Med tanke på detta är det slöseri med tid och energi att leta efter den enda rätta livsfilosofin eller världsreligionen.
Vi ska inte ängslas för våra olikheter i tänkande, tyckande, talande och varande. Vi skall älska dem. På detta vis har vi alla något att lära av varandra. Du kan mycket väl leva ditt liv politiskt utan parti och religiöst utan religion. Men vi behöver ha en klar linje för oss och stabilisera en egen livsfilosofi så att vi vet vilka vi är, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Det ger oss en plattform i livet, en bas att utgå ifrån. Den som ännu inte har funnit denna fasta punkt känner sig vilsen, separerad och förlorad.

Det är meningen att varje individ skall finna sin egen Jesus,. Gud, Mästare, guru och lära.
Se till att du har en livsfilosofi, en världsbild, en gudomlig guidad väg som du tror på. Följ den och var samtidigt öppen för förändringar. Var flexibel och lyhörd. Vilken väg du än väljer, så möter du människor som har valt samma väg. Beklaga dig inte över ditt sällskap. Du har själv valt dem. Se hellre över om du är på rätt väg.
Ibland skall vi ta av mot en annan riktning och gå in på andra vägar där andra människor går med andra idéer om livet och dess utvecklingsfaser. Om du är missnöjd, är det dags för dig att svänga in på en annan väg inte att förändra de människor som du tidigare har valt att slå följe med under din vägledning.

normal

Livskriser

Livskriser är något vi undermedvetet försätter oss i för att förändra en situation vi innerst inne inte trivs med men som vi inte kan, orkar, vågar eller vill göra något åt. Ordet ”kris” står egentligen för ”möjligheter”.
En livskris är en möjlighet att förändras, en ögonöppnare, en tankeväckare, en återvändsgränd, där vi inte längre kan gå framåt på det gamla sättet.
När man tittar tillbaka på en livskris i det förgångna, kan man tydligt se den som en vändpunkt där man upptäckte att endast bättre saker kunde hända. Man såg nya möjligheter man tidigare stängt dörrar för. Man började ge upp det gamla motståndet mot livets flöde, sa ”OK, jag följer väl med då”, och tillät livets energier att flöda utan motstånd.
I en kris låter man livet komma till sig på livets eget vis, inte på det gamla sättet, på egots vis fullt av motstånd, förväntningar, krav och illusioner om hur allt skulle kunna eller borde vara.
Alla människor kommer ur en livskris som en starkare, ljusare och mer medveten människa. En livskris är ofta det bästa som händer oss i livet, men när vi gett upp allt motstånd mot livets flöde, händer oss inga kriser mer. Då vi har lärt oss att resa oss över lidandet. Då behöver vi inte längre lida för att växa. Då kan vi växa mer medvetet och välja bort smärta ur våra liv. Det är där vi står just nu i utvecklingens gång. Detta är nästa steg för dagens människa att ta.
VISSA MÄNNISKOR LEVER I EN KONSTANT HÖGÖNSKLIG VÄLMÅGA. ALLTING BARA KOMMER TILL DEM. DE BEHÖVER INTE ANSTRÄNGA SIG ALLS FÖR ATT FÅ ALLT DE VILL HA. (uttryck)
Alla ”stora” människor har många livskriser bakom sig i detta eller tidigare liv. Man har kört huvudet i väggen, rivit sina naglar blodiga, stångats, slagits, skrikit och gjort motstånd i största allmänhet. Ur kaos kommer harmoni. Den som lever i harmoni och har allt han behöver har förtjänat det. Livet är arbete och lycka kommer inte utan detta arbete. Man förtjänar det.