Hem

Pia

Ändra sidan Detaljer
Medlem 64571, nivå 7, ämne 649402, v1
Kallar sig Ljusfen
Hon är 56 år och bor i ARVIKA
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2006-05-14

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Lite om mig, familj och intressen.

Jag jobbar natt som undersköterska i vanliga fall men har nu sjukbidrag då jag blivit utbränd.

Jag har två söner födda 1986 och 1995. Den äldsta har flyttat hemifrån så nu har jag bara min yngsta son hemma. Familjen består även av en hund. En Tysk Schäfer som heter Lord och är 8 månader.

Jag har nog alltid varit intresserad av det paranormala. Jag tror att vi har mycket att lära oss av ande världen. Ju mer vi vet desto mindre rädda behöver vi vara. Oftast vill andarna oss bara väl.

Jag har alltid så länge jag kan minnas sett saker och kännt saker som inte mina vänner gjort detta tror jag beror på att nästan alla i min mammas släkt är mediala och att även jag och min yngsta son fått denna gåva.

Jag är en nyfiken person som läst och lärt mig en del när det gäller vitmagi, tarotkort och pendel.

Jag har även ett Trollbord som jag använder för att prata med andar. Är det något jag funderar på eller vill ha råd om brukar jag prata med någon anhörigs ande eller väns ande. Jag använder även Trollbordet för att prata med mina skyddsänglar.

Trollbordet är gjort av Al trä och det får inte finnas någon spik eller skruv i det. Det har tre ben. Ett Ja ben, ett Nej ben och ett Räkneben.

När man köper ett Trollbord ska man känna av 3-4 st bord och det som känns rätt ska sedan genomgå ett dop. Trollbordet döps i den högste/starkaste skydsängelns namn. Man måste vara noga med att visa det respekt och inte använda det som ett roligt tidsfördriv.

Jag har även en lite speciell pendel gjord av al trä. Den är gjord av samme man som gör Trollbord.

Jag har aldrig prövat oijabräda.

Jag älskar änglar och läser allt om dem.

Jag har läst till Reiki healer 1 och 2 på distans. Jag hade den underbaraste av människor som lärare SolKarina Hammare. Genom henne fick jag ta del av den underbara gåva som Reiki energin är. Det förändrade mitt liv för alltid. Jag lever mer här och nu och sätter värde på det lilla i livet.

Jag funderar en hel del på vad jag är här för att lära eller uträtta med mitt liv. Vad meningen med livet är? Varför en del går genom livet på en väg av rosor och guld utan vidare bekymmer och andra en väg kantad av sorg, motgångar och bekymmer.

Vad andevärlden kan lära mig, vad jag kan lära mig inom magin för att skydda mig, min familj och mina vänner mot olyckor eller elände. Hur jag kan använda magi för att hjälpa människor som har det svårt. Man ska visa medmännsklighet och empati!!

Allt vi gör mot andra kommer tillbaka till oss själva. Vi ska försöka leva i harmoni med människor, djur och natur