Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


CAUS UFO-förening

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1231, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/group/caus.html
är UFO-förening

Citizens Against UFO Secrecy

Alias: citizens against ufo secrecy

Detta är uppslagsordet för CAUS. Paranormal.se representerar inte denna grupp / UFO-förening.

normal

OBS! Artikeln är från 1983, så man får tänka på det när den syftar tillbaka...

Den stora UFO-striden i USA fortsätter i federala domstolar. Och kampen har nu inträtt i ett kritiskt skede. Organisationen CAUS, Citizens Against UFO Secrecy (Medborgare mot hemligstämpling av UFO-material) har gått till domstol för att tvinga det amerikanska flygvapnet att släppa de främmande kropparna, som ska ha bärgats vid UFO-störtningar de senaste 30-35 åren och som envisa rykten påstår ska finnas nedfrusna under glas på flygbasen Wright- Patterson.

- Vi tänker kalla två läkare som vittnen till domstolen, säger den administrative ledaren vid CAUS, Larry W Bryant. Dessa läkare har obducerat kroppar av små varelserm som hittats döda efter UFO- katastrofer. Vi har ett 20-tal ögonvittnen över hela USA, som antingen sett döda UFO-varelser, kraschade farkoster eller hemligstämplade bilder och dokument.

Vi kräver med stöd av lagen om pressfrihet att flygvapnet ska släppa alla hemliga bilder, obduktionsrapporter och all dokumentation i ärendet.

CAUS fick i somras avslag på en liknande begäran. Domstolen, U.S. Federal District Court i Washington, D.C., gick på flygvapnets linje.

- Flygvapnet hävdade inför domstolen att de inte kan lämna ut några kroppar eller någon dokumentation, eftersom vi inte preciserat i vår stämningsansökan var dessa kroppar förvaras, säger Larry W Bryant. Vi förlorade alltså målet på en formsak. Det är därför vi beslutat oss för att återkomma till domstolen med en mer preciserad begäran och samtidigt ställa upp med vittnen.

- Problemet med våra vittnen, inklusive läkarna, som har obducerat de främmande kropparna, är att de ogärna ställer upp offentligt. I samband med domstolsförfarandet blir det en annan sak.

Ryktena om att amerikanska flygvapnet sedan 1948 tagit hand om ett 30-tal människoliknande, hår- och läpplösa kroppar och förvarat dem nedfrusna i ett välbevakat rum på bland annat Wright-Pattersson-basen har länge varit i svang i USA.

Ryktena har fått en ny näring sedan bland annat spionorganisationen CIA tvingats lämna ut 3000 sidor tidigare hemligstämplat UFO-material. Det är just CAUS som stämt in CIA, flygvapnet och en rad andra institutioner för domstol och på så sätt fått loss stora mängder UFO- papper, som tidigare hemlighållits under hänvisning till nationella säkerhetsintressen.

CAUS-organisations jurist, försvarsadvokaten och jur dr. Peter A Gersten, lyckades redan 1977 via domstol tvinga CIA att frisläppa 900 sidor UFO-papper.

Just dessa dokument visar att ett överraskande stort antal UFO- observationer och UFO-upplevelser gjorts av kvalificerade observatörer, officerare och annan militär personal, inte minst piloter.

Dessa dokument bevisar, enligt Peter A Gertsten, att det står utom allt tvivel att icke konventionella luftburna föremål, som speglar en högt avancerad teknologi, utgjort ett hot mot USA:s nationella säkerhetsintressen och kanske utgör ett hot mot mänsklighetens överlevnad.

De rykten, som CAUS nu vill bringa klarhet i är minst sagt uppseendeväckande. Enligt dessa förvaras alltså på bland annat Wright-Patterson-basen både UFO-vrak och döda UFO-besättningar. Dessa UFO-varelser beskrivs som människoliknande, 1,20-1,50 meter långa. Det mest kontroversiella fallet ska ha inträffat i Aztec, New Mexico i februari 1948, då ett UFO störtade. Tolv döda besättningsmän fördes till Wright-Patterson-basen, där president Dwight D Eisenhower, enligt uppgift 1952 såg de djupfrusta kropparna. Eisenhower lär bestört ha befallt total sekretess.

Det intressanta med CAUS är att organisationen, som bara har 100 medlemmar, arbetar på ett ytterst professionellt och effektivt sätt.

UFO-intresserat yrkesfolk av olika kategorier ställer upp med sakkunskap. Så har till exempel doktor Gersten inte tagit något betalt för sina insatser. Han har ställt sitt juridiska kunnande som jurist gratis till organisationens förfogande.

Det är därför som CAUS till skillnad från en rad lite småflummiga svärmarorganisationer har haft en sådan framgång i sina ansträngningar att tvinga fram frisläppandet av hemligstämplat material.

Om alla fakta läggs på bordet, får vi klarhet i om det ligger något i alla rykten eller inte. Är det på så sätt att amerikanska flygvapnet verkligen har UFO-vrak och döda kroppar efter främmande varelser, då är det självfallet en världssensation.

Visar det sig däremot att det envisa ryktena är felaktiga eller överdrivna, i så fall är det ju bra att det blir klarlagt.

I vilket fall som helst ska det bli intressant att se fortsättningen på den stora UFO-striden vi federala domstolen i Washington, DC.


normal

20 bevis för att vi är slavar

1:Om de som talar imot utomjordiskt liv och utomjordiska besök verkligen trodde på det skulle de inte tala så agresivt och inlevesefullt mot det eftersom det är allmänt känt
att när man är säker på nått så talar man lungt om det eftersom man tror att alla kommer att förstå men är man osäker så lägger man mer kraft i det. Detta tyder på
att många vetenskapsmän är inolverade i nått som inte tål ljuset.

2:För runt 50 år sedan var det annorlunda med skolor och dyl alla hadde en ganska bra skolgång jämfört med idag och om politikerna inte hade velat att det skulle bli som idag hadde de kunnat stoppa det ganska lätt men de gjorde de inte altså är det nått
skumt i görningen.

3:Hadde sveriges förfall (jämfört med före) bara berott på palmemordet så hadde
det inte gått så här långt ingvar och andra hadde tagigt insperation av honom och fört det vidare som de skulle vilja men de dtruntade i förfallet som de måste ha sett och det finns inget annat skäl till detta än att de bara var underhuggare till de som ville testa ”förfallningsstrategin” på sverige.

4:
Har läst ufo sveriges ”kritiska” granskningar av tex Sune Hjorth och Billy Meier
där de ljuger om saker han aldrig har sagt har brevväxlat med sune hjorth och han sa att han inte hadde haft nån nämnvärd kontakt med ufosverige och att han aldrig
haft några sympatier med nån nazist tidning, ändå säger ufosverige att han sålde nazisttidningar och var med i ett nazistparti och de nazistförklarar även flera andra
respektabla ufoförfattare men det de påpekar är nazisitiskt har inget som heldst med nazism att göra som ju betyder utrotande av folk med meningsskiljaktigheter och inte utpekande av fel i politiken vilket dessa granskningar är och inget annat.
Jag jobbar ju som jornalist så jag vet hur man kollar upp saker och han har aldrig gjort de uttalnden de påstår att att han har gjort.

Har även kollat olika dokument som billy meier har skrivigt och andra som ufo-sverige
påpekar är bluff men de som de pekar ut skiljer sig mycket från de bliiy meier har gjort vilket ger goda anledningar att tro att ufo-sverige eller andra har fejkat dem för att vilseleda och varför skulle de göra det om inte för att billy meier talar sanning och de vill tysta ner honom?

5:knarket började spridas plötsligt och utan att polis kunde få fast någon i usa men tidigare hadde de lyckats väldigt bra och samtidigt gick cocacolaförsäljningen i topp
man vet ju att de hadde narkotika i först men sen tog de bort det enligt allmänhetens uppfattning men är det verkligen en slump att nerknarkningen av ungdomarna och cocacolas triumf kom ungefär samtidigt och att många känner sig beroende av cola
på samma sätt som av knark.

6:Man känner ofta på sig om nått är sant eller inte och de flesta av oss går omkring med konspirationsteorier i huvudet verkar det inte som det ligger nått i det?

7:Att de lyckades så länge är att ingen skulle tro på det även om nån berättade
och att det låter helt absurt, just därför kan man tycka det är logiskt att det skulle gå
att genomföra och att folk skulle kunna tänka sig att pröva.

8:Greenpeace och wwf har ungefär samma resurser men greenpeace uträttar så mycket mer men wwf använder det mesta till företaget fast de kan göra lika mycket
säger inte det nått om deras önskan att hjälpa naturen?

9:Orden halsilusion och hjärtattack har ingen klar defenition men det har de flesta
andra allmänt kända medecinska ord vilket ger en anledning till att tro att det
bara är så att de är ett sätt att bortförklara sånt de inte kan förklara.

10:Om man ser på foton av carola och runar tex från när de var 25 runt och nu så ser man att de inte hadde kunnat utveckla det utsendet de har nu naturligt altså har de nått med detta att göra.

11:Filmer om utomjordingar handlar oftast om slemmiga monster och dyl och det
verkar ologiskt att de skulle göra det om det inte vore för att manipulera folk
de borde visat mer filmer om snälla utomjordingar som i startrek tex eftersom de
skulle få mer folk att se på det då.

12:Dagstidningarna har skrivigt om saker som är lögn och förbannad dikt så ofta att
de flesta på lunar (kolla wzuparkivet) inte har så stort förtroende för dem längre
men förr i tiden så var det helt annorlunda tyder inte det på någon sorts samansvärjning i media för att dela med sig av nyheter tycker det borde ta längre tid för dem att få ihop det annars.

Har hört saker som

”Man kan ju fundera hur man är funtad på en skala!!! Sen är jag jävligt irriterad på våra lärare som är så jävla puckade när de skickar tentaresultat. De skriver de två som ska göra om hela tentan, sen skriver de att resten är godkända... Sen får vi veta att det finns de som ska göra restuppgifter... Hur jävla pantad får man vara??? Klart att man trodde att ´man var godkänd om det stod så!!! Nu vet man ju inte... ”

”Var hos en väldigt kunnig läkare (tydligen) som gav mig medicin mot magkatarr. Ta den i tre veckor och se om den hjälper. Inte fan gör jag det, vet hur magkatarr känns, har haft det så mycket att jag vet...men lyssnade han..NEEEJDÅ...
Sen då om det nu INTE skulle vara det så kan det ju faktiskt vara laktosintolerans. Då bad jag snällt och vänligt att han skulle ta ett prov.
Så säger denna idiot till läkare att det inte finns något prov för att se sådant.
Som det faktiskt GÖR, eftersom jag känner många som tagit ett sådant prov. Men när man snällt och vänligt försökte säga detta så är det så att man har fel! Jag är inte utbildad läkare och har inte klämt på min mage i några sekunder så varför skulle jag känna min kropp bättre än honom?

Sedan går jag tillbaka o får träffa en annan läkare som säger att det inte går att göra mer och att jag borde boka tid på en vårdcentral.
Säger då snäll och vänligt att väntetiden är 3 månader.
Då säger han att han inte kan hjälpa det.
Då säger jag att han måste väl för helvete kunna göra något eftersom jag har ont och inte kan äta.

Han rycker på axlarna o ber mig att gå

AHHHHH ”

Vilket tyder på att lärare och läkare inte är nått annat än okunniga sloavar som följer
maktelitens order med eller mot sin vilja,

13:Om politikerna gjorde allt de sa med skattepengarna så skulle vi levt i en mycket bättre värld,och dessutom skriver tidningarna om att de missköter sig ganska så ofta.

14:Man hör ofta om bantningsmedelbluffar vilket leder till misstankar om att de i själva verket är beroendeframkallande medel.

15:Man ser ofta folk med annorlunda utseende som skiljer sig en hel del från när de var yngre eller från tidigare generationer, vilket är geniskt otänkbart att det skulle kunna utvecklas på det sättet altså måste det ligga nått som de styrande inte vill berätta om bakom.

16:När olof palme blev skjuten så borde de ju spanat fort och satt in många resurser
redan under mordnatten men trots att de fick reda på det ganska fort så blev det ingen spaning under mordnatten om det var en vanlig medborgare skulle de i de flesta fall satt igång direkt varför gjorde de inte det när olof palme blev skjuten?

17:Cia och andra har utvecklat metoder för att styra apor men det var länge sen men
är det inte ganska troligt att de har fortsatt med det så att de nu kan styra människor med det?

18:Vi har ju tagigt över länder varför skulle inte en utomjordisk ras vilja göra likadant med oss? Att de inte gör det med våld kan ju bero på att de har sett att vi skulle gå samman och kämpa imot isåfall och då skulle det bli svårt men om vi inte vet om det så blir det lätt att lyckas.

19:Spel som the sims får oss att aceptera en konstgjord styrd värld så vi bler mottagliga för kontrollen

20:Om vetenskapsmännen verkligen strävade efter att utöka världens kunkap
och att finna sanningen,skulle de väl ha kommigt mycket längre än så här med tanke på hur stora resurser de har det är ju troligare att deras uppgift är att hålla sanningen hemlig för folket.