Hem

Nadja

Ändra sidan Detaljer
Medlem 61589, nivå 7, ämne 619648, v1
Kallar sig Empeiria
Hon är 39 år och bor i OXELÖSUND
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-10-24

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Varför? En jobbig fråga. För mig har det paranormala alltid, mer eller mindre, vart en naturlig del utav mitt liv. Jag som person har alltid präglats mycket utav naturen och där har jag än idag kvar mina rötter och även mitt primära intresse.

Jag är via denna sida ute efter att fördjupa och utveckla mina kunskaper och färdigheter. Jag vill vidga mina vyer och krossa mina nuvarande gränser. Jag hoppas på att stöta på nya, intressanta influenser, från likväl skrift såsom människor.

Jag är allt och ingenting och det speglar av sig även när det kommer till mina övriga intressen. Litteratur, musik och vetenskap är sådant som ligger mig mycket varmt om hjärtat.
Jag tycker om att leka med papper, penna, pensel, färg och ljud för att uttrycka och avreagera mig.
Jag är i omt och mycket väldigt splittrad i min person då jag har svårt att få balans i mina intressen.

Min familj består utav min 2-åriga mammutbäbis till hund (Akita Inu) och 2 katter. I min tvåbenta familj finns min mor, en mycket när/kär vän som jag tagit till min syster samt hennes dotter. Till min familj räknat blodsband har jag även en mormor i liv och ett par syskon varav en bor med mor. Utöver det finns finns det ett par personer som betyder mycket för mig, på olika plan och med olika syften.
Trots detta har mitt liv präglats utav en ensam vandring, som givetvis har satt sina spår. Detta har också gett mig möjligheten till en självinsikt som ökat min självkännedom på många plan. Men framför allt har ensamheten fått mig att söka mina rötter och mitt hjärta och detta kommer att förbli min livsvandring. Men förhoppningsvis med sällskap i framtiden.

Trots mina band till djur och natur så älskar jag människor och är en mycket social krabat. Jag arbetar inom vården, likväl äldreomsorg såsom psykiatri. Där har jag funnit mitt kall (i ämbetes väg), trots att jag även här slits mellan mina övriga intressen.
Psykologi och psykiatri har alltid vart en central del i min uppväxt och intresset blommade upp stort redan i 10-års åldern. För mig går detta intresse mycket hand i hand med det paranormala. Trots den teoretiska fakta bas som psykologin i omt och mycket ligger på så är det ungefär som att det är två sidor utav samma mynt.

Jag benämner mig själv som hedonist, främst då åsyftat i filosofisk andemening. Inte alltid lätt att leva som man lär och tyvärr är jag fortfarande alltför begränsad utav den materialistiska världen för att kunna vara den jag skulle vilja vara. Dock även på detta plan splittras jag utav olika dragningar och trots att många förgreningar/filosofier/religioner/teorier har gemensamma nämnare, har jag svårt att sammanföra dessa till en egen ren tro/leverne/åskådning. Så jag betar mig igenom bokhyllan och livsupplevelserna en efter en och så får det helt enkelt märkas vart den resan slutar.

Djupare intressen:
Örtmedicin (homeopati)
Örtmagi
Schamanism
Healing
Kristaller/stenar
Runor
Tarot