Hem

Astrid Lundström

Ändra sidan Detaljer
Medlem 19450, nivå 7, ämne 436808, v2
Kallar sig astlu
Hon är 70 år och bor i KÖPING
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2005-04-01

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Skulle vilja skriva ett manus om "Reniqa den sanna sagan om Aharon och Isa.Nu finns bara anteckningar ett råmanus kan man ju säga. Tycker om att resa. Gillar odla växter blommor och örter. Tänder ett ljus och rökelse. Mediterar och är medial spår med pendeln. Läser böcker, tidskrifter och tittar på nätet. Ser gärna på tv på Discovery, samt lite annat med magi i. Lyssnar på musik mediterar. Målar i olja innre och yttre landskap.
Den enda vägen till frihet: Är kunskap om de vise mästarna och det stora Ljuset. Ändamålet för de egyptiska prästernas ritualer var att själen skulle lyftas upp till ett gudomligt plan. Jag kallas Isa och är född i en mellanstad i Sverige och ska försöka att berätta för er kortfattat om Aharon och hans kanalesering. Det är inte lätt men lutar mig tryggt mot min osynliga vän och andligledare. Det jag säger får ni tro på om ni vill. Jag gör det. Några större bevis finns inte.
Min tro har växt till en värmande mantel av harmoni och balans i anden/själen. Aharon är en ande. En ande utan kropp är dom på andra sidan, dom vi kallar döda. En ande med kropp är vi som lever i kropp här, dom vi kallar levande.

Vi har följt varandra på olika plan, dimensioner, och i olika liv som olika personer. Nära älskande eller intensivt hatande.
Ibland möts för par timmar(kortare) eller inte alls för att mötas i ett annat liv som olika släktingar, vänner och osv.
Det har pågått i oändlighet och pågår än idag.

Det stora Ljuset var mycket god och gav oss ett underbart tillfälle att jobba ihop, träffas på det sätt vi gör nu.
Han är en ande utan kropp och lever på andra sidan och jag en ande med kropp.
När han dog för elva år sen hade han en önskan att få träffa en levande person med dom rätta vidrationerna för honom passande.
Det stora Ljuset sa: - Ja vilkoret och löften skrevs för länge sen att ni ska utföra ett viktigt kall för allkärlekens gud. Liksom många andra par som ni gör. Isa är förbered.
Efter han talat färdigt fördes Aharon av en ana ljusgestalt att vila ut. Efter ett
tag undervisades Aharon av ljusgestalten vad som skulle göras. Vad vi varit och gjort i tidigare liv. När det var klart fördes han till mig Isa och vi lämnades. Först skulle han bryta ner mitt motstånd och tvivel. Sen var det min tur att bli undervisad om vad vi skulle göra nu,¤1¤. Jag frågade inte. trots huvudet var fullt av frågor. Det var bäst han lärde mig det som skulle läras. Förde mig till dom rätta böckerna och tidskrifterna. Läste om olika religioner och myter.

Aharon når mig genom Channeling- Kanaliser. Jag är Clairaudience = Klar hörande
Sakta börjar Clairvoyancen = Klar seende. Att se sekund snabba bilder.
Tar också imot Automatskrift. Under tiden är jag nästan helt medveten endast ytligt förändrad i medvetandet.
Tror på reinkarnation och min tro är hämtad ur olika religioner och urtroer.

"Att födas till den här världen är att
ifrån andra sidan.
Att dö ifrån den här världen
Är att födas till andra sidan."

___________________________________________________________________________________

OBS...OBS...OBS...

Snälla ni om någon skriver till mig på min mail astridlundstrom@hotmail.com
skriv en riktig mailadress så jag kan svara tillbaks på eran fråga eller råd.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jag efterlyser folk inom KAK-området i Västmanland för jag tycker det skulle vara trevligt att vi kunde bli en liten grupp som träffas då och då fika och prata. Sen ev. bilda en förening/klubb här i våran trakt, som har med det paranormala att göra. För det kan vara långt att åka ner i landet för att träffas några gånger i veckan någon timme osv.
Är det någon som har intresse så hör av er till mig.

MVH och energifulla hälsningar från astlu