Hem

Psykotroniska Generatorer

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 293, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/psykotroniska_generatorer.html

Hemligheten med generatorerna är deras form. Det är den viktigaste slutsatsen som Pavlita drog av sina undersökningar. Formen gör att man kan ackumulera denna energi och använda den till vilket ändamål man vill.

Alias: psykotroniska generatorer

normal

Vi konfronterades med en mängd föremål -- blankpolerade och glänsande, grova och knottriga, av stål, brons, koppar, järn, guld -- psykotroniska generatorer som gör det otroliga.

Varifrån fick Pavlita inspiration till sina generatorer?

Pavlita fick idén genom att ha studerat många, mycket gamla texter. Vilka? Tjeckerna log och skakade på huvudena. Vi är ledsna, det kan vi inte berätta för er ännu.

"Ett av våra största problem med de psykotroniska generatorerna just nu är att de ännu inte är fullt patenterade. Pavlita vill naturligtvis inte att beskrivningarna kommer ut.

Hemligheten med generatorerna är deras form. Det är den viktigaste slutsatsen som Pavlita drog av sina undersökningar. Det är dess form som gör att man kan ackumelera denna energi och använda den till vilket ändamål man vill.

På något sätt liknar generatorns princip konst. Man gör generatorer av en sorts material för att åstadkomma en viss sak och av ett annat material för att åstadkomma något annat. Det är kombinationen av ett visst material med en viss form som får den att fungera. Pavalita använder koppar, järn, guld, stål, mässing, olika slags metallegeringar och ibland till och med trä. De flesta generatorer är en omsorgsfullt formad kombination av metaller.

Förutom generatorer som ackumelerar energi från levande varelser, har vi också generatorer som ackumelerar kosmisk energi eller energi från omgivningen. Pyramiden är ett exempel på en generator som arbetar med kosmisk energi.

Energin kommer inte från något särskilt organ i kroppen. Den kommer från hela ens kraftfält, så att säga. Många generatorer har ett särskilt fixeringsmönster som är inristat i dem för att hjälpa till att koncentrera och leda energin.

Man behöver inte tänka på något särskilt eller använda viljan för att ens energi skall gå in i generatorn. Fixeringsmönstret är nog för att rikta kraften, om generatorn är rätt gjord. Nu har vi emellertid utvecklat automatiska generatorer som arbetar utan fixering. Vi tror att de kan insamla biologisk energi från allt som lever -- människor, djur, och växter. Man har planerat prov för att undersöka om de kan ackumelera energi från någonting så primärt som ett befruktat ägg."

Om energin verkligen dras från någon, blir han då inte trött?

"Det förekommer bara en mycket svag efterverkan, men den är starkare om känslor är inblandade. Förändringar uppträder medan man laddar den.

Titta, sa tjeckerna, ni kan själva göra ett enkelt prov innan vi ger oss av till Pavlita." Dr Rejdak plockade upp en ask ur en låda i sitt bord. I asken låg en liten rund trästicka cirka 10 cm lång som såg ut som en manikyrpinne, spetsad i båda ändar.

Den här gjordes för två år sedan, under tryck, genom en speciell procedur. Den laddades av en generator så att den kunde leda en persons biologiska energi.

Han räckte oss pinnen och spridde ut på kaffebordet små fragment: aluminium, salt, tenn, sten, järn, kristall, etc, ungefär stora som lillfingernaglar. En del var magnetiska, andra inte. Vi synade pinnen -- inget spår av klister eller någonting annat på den. Den gneds inte med någonting, varken av Rejdak eller någon av oss. Vi snuddade vid ett kristallfragment, stötte till det.

Kristallen fastnade. Med kristallen fortfarande hängande, flyttade vi över pinnen till en cirkel av metall. Den fastnade vid kristallen. Medan vi förflyttade pinnen över bordet, hängde sig det ena föremålet efter det andra omsider fast vid den, tills de hängde där från pinnen som en fin liten kedja. Det var som att leka Nelja Michailova, PK-medium. Eller var det någon skum verkan av statisk elektricitet?

Alla tror det är statisk elektricitet, instämde tjeckerna, det är därför vi har utfört så många försök för att bevisa att det inte är det. Psykotronisk energi, den energi som ni just nu använder er av i ringa grad, har många likheter med elektromagnetisk energi, vilket är naturligt. Men psykotronisk energi är i sig själv mera ogripbar, berättade dr Rejdak. Den här pinnen, för resten, den fungerar inte så bra när ni är trötta.

Hur länge stannar en uppladdning i en generator?

Den generator som påskyndar tillväxten hos plantor, arbetar oavbrutet i tre dagar när den är väl uppladdad. Det är det längsta hittills. Vi har konstruerat en som driver en liten elektrisk motor. Första dagen behöver den laddas i en halv timme. Sedan några få minuter om dagen och generatorn driver motorn i cirka femtio timmar.

Om de nu arbetar på den energi som antas ligga bakom supernormala händelser, skulle en generator vara psykisk? Ja sa de. En generator kunde utföra det mest klassiska av alla ESP-prov, korttestet.

Denna telepatiska generator har en roterande visare på toppen. ESP-kort läggs i en cirkel under. Generatorn är mottagare. I ett annat rum sitter en person som skall sända. Han håller packen med tjugofem kort, som är väl blandade. Sändaren vänder upp ett kort åt gången och koncentrerar sig på dess monster. I det första rummet, vrider sig generatorns visare långsamt och stannar med spetsen riktad åt det kort som har samma symbol som sändaren tittar på. Medan sändaren går igenom talongen, fortsätter generatorn att svänga från kort till kort medan en observatör skriver ned vad den 'väljer' i rätt ordning.

Vilka ESP-resultat ger generatorn?

Den är alltid 100 % korrekt. Generatorn gör alldrig ett misstag.

Ingenjör Drbal, specialisten på elektronik, försökte förklara. Alla former, antingen det gäller skulpturer, designer" eller tak på byggnader som ex pyramiden -- alla former har vågfronter. Det har också ESP-kortens mönster.

Istället för kort, kan man placera en potatis, ett äpple, olika grönsaker och frukter under visaren. Generatorn kan också skilja blodprov åt och passa samman ett barn med dess föräldrar."

Vad händer om man riktar denna energi mot folk? "Det beror på vad för slags generator det gäller. Vi tror att en del skulle kunna påskynda läkningen av sår och tillfrisknandet från olika sjukdomar. Andra har skadlig verkan. Vi prövade till exempel kraften från en typ av generator på hjärnan. Pavlitas dotter Jana erbjöd sig som försökskanin. Från ett avstånd av flera meter riktade vi denna energi från generatorn mot hennes huvud. EEG visade att den åstadkom en förändring i hennes hjärnvågor. Jane blev yr -- hennes förmåga till orientering i rymden påverkades och hon började vackla.

Det har gjorts olika experiment på lägre livsformer. Sniglar, för att välja ett exempel, utsattes för den psykotroniska kraften. Den fick de att dra sig tillbaka i sitt skal och övergå i ett tillstånd som liknade dvala. Vi har också prövat insekter. De visade oss foton på den generator som använts. Den såg ut som en klumpig doughnut av metall med en skåra i. Metallcirkeln bars av en stav och en fot, som en spegel. Vi placerade flugor i denna generator. De dog omedelbart."

normal

Ett besök hos den tjeckiske Merlin

Robert Pavlita plockade fram några av de sjuttio eller fler psykotroniska generatorer som han har konstruerat. Han satte dem på bordet och lät oss undersöka dem. Vi plockade upp den första generatorn. Den såg ut som en liten abstrakt framställning av en gammal fruktbarhetsgudinna -- en rektangel av metall till huvud och en trapets av järn till kropp, med bröstliknande utbuktningar på. Trots att den bara var en och en halv eller två centimeter hög var den enormt tung. På huvudet fanns ett fixeringsmönster etsat, ett vertikalt sicksackmönster. För olika funktioner kunde huvud-segmentet lyftas av och ersättas av andra komponenter. Hur laddar ni den? Pavalita visade oss hur man höll den, med tummen tryckt mot de koniska utbuktningarna på framsidan. Medan han lät blicken förflytta sig längs sick-sackmönstret i något som liknade en åtta, påstods apparaten uppfånga och ackumelera ens bioenergi.

Cirkulära generatorer, som liknade små solar, stod på bordet: en cirkulär skiva av svart järn som var spräcklig av guld elle rmässingsfläckar, andra med diamantliknande inristningar. Somliga var glatta som is, andra grova som gjutjärnsport.

Medan gruppen kivades om de olika teorierna för hur generatorerna fungerade, gjorde Pavlita i ordning ett experiment i köket speciellt för oss två. Det var ett ljust, helt vanligt kök. Han satte en cirkulär krage av koppar, ungefär 25 cm i diameter och ungefär 13 cm hög, på bordet. Det fanns ett 2,5 cm stort gap mellan kragens båda ändar. En liten rörformad generator, som helt enkelt tycktes vara en bit ihålig metall, utan rörliga delar, utan trådar, var anbragt vertikalt vid kragen intill gapet. Han satte en liten metallkula på toppen av röret. Inuti kragen balanserade ett bleckhjul, som liknade spröten teill ett paraply, på ett nålliknande stativ.

Pavalita satte upp en glasskärm mellan sig och apparaten. Han tog av sig klockan. Han sträckte sig runt glasskärmen och rättade till metallkulan. Sedan drog han tillbaka sina händer bakom skärmen och började laddningsprocessen genom att stirra på ett mönster på generatorn medan han rörde sitt huvud en aning uppåt och nedåt. Han ropade på Jana. Hon kom och ställde sig bakom honom, riktade sin blick mot generatorn och rörde sitt huvud sakta från sida till sida. De tycktes inte anstränga sig att tvinga fram denna laddningsprocess.

Inom mindre än en minut var generatorn laddad; långsamt började bleckhjulet röra sig. Det vred sig som om någon hade riktat pulser mot det, sedan gick det fortare och jämnare. Vi upptäckte inget luftdrag, ingen värme som kunde ha orsakat rörelsen. Det fanns inga magneter inom synhåll, inga trådar, ingenting som var fäst under bordet. Ingen vetenskapsman skulle acceptera det här som ett test, men det var en mycket öppen och klart upplyst demonstration. Men hur fungerade den då?

Dr Rejdak förklarade att koppar tycks dra till sig denna psykotroniska energi och att den cirkulära kragen av koppar tycktes polarisera, ena sidan positiv och andra sidan negativ. Antagligen orsakade växelspelet av krafterna från de båda polerna hjulet att attraheras, sedan repelleras, och tvingade det därmed att röra sig.