Hem

Sexmagi Magi

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 899, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Rowena
Denna text är importerad från /old/psi/sex/magi.html
är en sorts Magi och Praktiserbart

Att använda sex, själv eller tillsammans med andra, för magi.

Alias: sexmagi

normal

Bara ordet får många att höja på ögonbrynen och kasta sig över innehållet och börja läsa. Det finns många olika sätt att utöva denna form av magi. Sexualdriften är den starkaste driften på jorden, och de som inte håller med ljuger, eller så är de hycklare. Se på alla dessa munkar och nunnor som lever i sin frustrerande värld, där de om nätterna får besök av succubus och incubus, vilka väcker deras sexuella lustar med vidhängande orgasm. Det är mer än en som vaknat om natten och haft stelnat sperma på magen, efter ett besök av Lilith eller någon av hennes likar. Incubus respektive succubus sägs vara väsen som ibland kommer och besöker människor om natten och ger dem utlösningar. De är astrala väsen, dock rätt trevliga såna. Incubus är manliga väsen och succubus är kvinnliga nattliga sexualväsen. Nattmaran och riden av maran är uttryck de flesta känner igen. Man kan väl säga att den man åtrår på ett sätt också är ett väsen av ovan nämnda slag, om man av någon anledning inte kan få honom eller henne, utan fantiserar om vederbörande i smyg om kvällarna.

Sexualdriften

Sexualdriften är ju människans starkaste och primitivaste drift och en del mystiker och andliga auktoriteter säger att man ska höja sig. Men det är inte mycket som skiljer oss från djuren, så varför hyckla. Visserligen styrs vi mest av dessa drifter som härstammar i de lägre delarna av chakrasystemet, men alla de som sysslat med chakrameditationer eller kundaliniyoga vet att man kan både gå upp och ner i chakrarna och dess olika medvetande tillstånd, utan större besvär. Så det är ingen mening att hålla tillbaka denna driften helt. Dock kan man utvecklas mycket genom den.


normal

Invokation och riter

Börja med att bestäm dig för vilken gud eller demon du vill kalla ner resp. upp. Placera något på ditt altare (t. ex. en staty) som symboliserar den gudomen, väsen eller vad du nu bestämt dig för som du vill framkalla. Tänd några stearinljus med en passande färg på altaret (ex. rött för Afrodite, grönt för Mammon etc. låt din intuition styra), som får dig att associera till din gud eller gudinna.

Tänd någon passande rökelse som du tycker passar till den gudomen/gudinnan du kallar på, mysk brukar passa bra till sexuella riter av alla slag.

Visualisera starkt att din önskade existens närvaro är hos dig. Börja onanera samtidigt som du mässar dess namn. Du får lugna ner dig när du känner att du håller på att få orgasm, om igen detta är ingen vanlig sexualakt, utan en magisk ritual. Ju mera du bygger upp din sexuella extas och energi ju starkare blir resultat. Efter ett tag kan du hålla på upp till en timme.

Fortsätt mässa dess namn tills du känner närvaron av något, be då väsendet utföra dina önskningar. Befall inte då kan den bli vredgad och bli sur och vända sig emot dig istället. Släpp sen din orgasm och förlös din samlade sexuella energi och önskning. Ge någon gåva tillbaka om din magi var lyckad, t.ex. ett glas rödvin på ditt altare över natten, eller något annat passande. Det är en form av att ge och ta.

Reningsritual

Invokerade du något mörkt väsen är det viktigt att göra en liten renings ritual. Bränn lite salvia rökelse, tänd vita ljus och meditera en stund över det vita ljuset. Strö lite grov salt på golvet och sopa upp det efter en stund och spola sen ner saltet på wc.

Variationer

Ritualen som nämndes ovan kan också varieras . Ex. kan du visualisera något du gärna vill ha eller något speciellt du vill ska inträffa. Du måste visualisera dig det så starkt att du nästan kan ta på det. Bygg sen upp en stark sexualenergi (se ovannämnda teknik), ju starkare energi du bygger upp som drivmotor desto bättre fungerar magin. När du genomför denna riten tillsammans med en partner för att nå ett gemensamt mål, så når ni det bästa resultatet om ni får orgasmen samtidigt. Om du genomför denna sexuella magiska handling utan att din partner känner till det, håll då tyst om det även sen. Tystnad är a och o i magi. Annars brukar gruppritualer fungera starkare ju mera magisk energi som motor, desto bättre.


normal

GAMLA HEDERLIGA HÄXKONSTER

Tänkte delge er två gamla folkliga trolldoms tekniker. Som kommer från den Skandinaviska folksjälen. Som synes är det inte bara inom voodoon man använder dockor, detta är en universalt använd teknik.

Formel för att få den man åtrår

Det gamla sättet att blanda lite sperma/mensblod i någon form av föda eller dryck för att senare intagas av den man vill ha. Givetvis ska hon/han inte känna till din ritual. Läs en liten ramsa över maten/drycken som innehåller ditt önskade resultat, avsluta med att säga må ske min vilja.

Kärleks docka

Ta lite hår från ditt offer eller något annat som varit dennes. Sy en tyg docka, fyll gärna den med något som burits av ditt offer, placera det du tagit från offret i dockan tillsammans med en lapp som beskriver i detalj hur ert förhållande ska bli, placera även lite mensblod eller sperma från dig själv, sy ihop. Gör ansiktet så likt den tilltänkte som möjligt. Placera dockan mellan 2 röda ljus. Tänk på alla sätten hur ni möts och vad ni sen gör, starkt. Ladda dockan med din sex energi, tänk på den tilltänkte, då du laddar den. Hur man laddar den fick du ett hum om under rubriken Invokation och riter. Begrav eller göm sen dockan i närheten av ditt åtrådda offers bostad. Har du inte märkt något resultat efter nio veckor, glöm då henne eller honom. En annan variant som ska motsatt verkan, om du t.ex. blir sexuellt trakasserad på jobbet eller blir förföljd av en jobbig f.d. pojkvän. Sy en svart tygdocka och fyll den sen med brännässlor. Läs sedan över den: jag binder din penis så du inte längre ska åtrå mig!


normal

Sexmagi

Sexmagi är ett ofta förbjuden kunskap men är den starkaste magin som finns. Många finner det anstötligt när dom väl får reda på detaljerna. Sexmagin utövas mellan man och kvinna, som utför en sexualakt där kvinnan ska helst ha multipla orgasmer medan mannen fördröjer sin ejakulation in i det sista. När klimaxet närmar sig så ska båda parterna koncentrera sig på ändamålet och släppa lös den kraft som har alstrats i den stund då mannen ejakulerar i kvinnans vagina. Just i det ögonblicket så är våra hjärnor blanka (nollställda) från alla störande energier och tankar, därav så kan ens inre vilja arbeta ostört. Helst ska båda parterna komma samtidigt så att krafter blir så effektfull som möjligt. Efteråt då bådas kroppsvätskor har förenats kan mannen konsumera kroppsvätskorna genom att slicka kvinnans vagina och sedan dela med sig av den i en kyss. Vätskan (sperman och vaginasekretet)kan även samlas upp i en behållare då det anses att denna vätska är en av världens kraftigaste trolldrycker. Masturbering kan även räknas in i Sexmagi. Samma sak gäller här att man använder sin vilja i klimax-ögonblicket. Sperman kan användas till en talisman om man så vill (skapas genom att man ejakulerar på den).