Hem

Drömhistorier från Traxy Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 159395, v5 - Status: normal.
är Dröm

Drömskildringar av Traxy.

Alias: drömhistorier, drömhistorier från sofia carlsson, drömhistorier från traxy och drömhistorier från traxy sofia carlsson

normal

15 December 2001

Pratade med Tommy, som skulle gratulera mig på namnsdagen, i en telefonkiosk i en grotta. I grottan fanns det lite klotter som sade att Modern Talking var bäst (typ). Att MT var bäst stod med penna, svart tejp och inristat. Elin var online på ICQ i telefonkiosken bredvid, men det var Emma jag och två till var tvungna att prata med. Linda ville ha hjälp att skaffa papper för att kunna skriva ett brev, och det var tvunget att det skulle vara hennes fars papper, av någon anledning. Det stod tvål eller dylikt från mors affär på diskbänken, invirat i cellofan. Mor och far var bortresta? Bodde i något som påminde om Emma & Elins hus mixat med bildsalen på Stenungsskolan. Det dök upp en elak kvinna från Västtrafik också.

Ett värdshus där Thomas Anders och Claudia Hess skulle gifta sig. Mycket förberedelser. Vacker omgivning. Två gula fjärilar berättade för någon att TA&CH skulle gifta sig. Kiwijuice.

normal

16 December 2001

Cykelburen rekognocering i Koblenz. Mor fick sätta in pengar på mitt konto eftersom hon glömde ge mig dem kontant innan jag åkte. Banken var på ett apotek. Cyklade förbi Hotel Höhmann. Cykelparkering vid ett sjukhus, brant grässlänt nedanför, som jag ledde cykeln ned för.

TV/Radioinspelning hos garngrossisten Marks & Kattens. Gay-pride-grej? Tommy var med i alla fall. Vi körde live i P3 eller P4. Mor skulle köra hem mig, men jag hittade henne inte. Sedan skulle jag till Ale Gymnasium och gå på toaletten, men där såg inte ut som det gjorde när jag gick där, så jag hittade ingen toalett. Jag ville säga till våran f.d. ljudlärare Pelle att vi sänt i P3/P4, men han hade ingen aning om vem jag var, vilket gjorde mig både besviken och ledsen, med tanke på att det bara gått ett halvår sedan vi tog studenten.

Någon sorts fest med scen och allt. Emma skulle dansa till någon låt, men var inte där, så de spelade en låt från en greatest hits-CD av Cher, som gav sig upp på scen och rockade loss när låten spelades. Hon hade suttit bredvid mig (till höger innan hon gick ned till scenen. Till personen på vänster sida utbrast jag förvånat Det är CHER jag dejtar!. Jag hade tidigare inte kopplat ihop utseendet med artisten, nämligen. Hon stack senare och jag var putt över att hon inte fyllt i min gästbok. Mycket folk hemma hos oss. Fast jag var ihop med Johannes.

Jag deltog i dokusåpan Baren (!). Jag hade blivit utröstad eller något och fått komma tillbaka, men jag fick bara vara med i en sorts semifinal, för finalen fick jag inte delta i eftersom jag inte varit med hela tiden. Dagen efter var det någon sorts summering på sista sidan av del 3 i Göteborgs-Posten där veckans hånflin (eller liknande) var när jag hade serverat några politiker vid en middag och inte spillt en endaste droppe vin! Jag stakade mig mycket när jag läste artikeln högt. Jag kunde inte minnas något från själva Baren, dock. Vann finalen gjorde någon från Expedition: Robinson, eller hur det nu var.

Det var någon sorts tävling på lekplatsen. Gunga i par - den ena satt, den andra stod. Johannes hade otur när han stod på gungan och någon satt där (det gick inget vidare bra eller snabbt/högt), men jag ville ändå tävla tillsammans med honom. Hade att göra med Baren som vi båda deltog i. Förbannat märklig dröm. Bankett i något som liknade stora salen på Hogwarts, dock utan det magiska innertaket. Låg lokalen i Göteborgs hamn? Mycket pusskalas på festen.

Hanna H (!) skulle flyga hem från festen själv och ville ha skjuts från flygplatsen, men jag tyckte hon skulle höra med Arne O (!).

Johannes och jag skulle sova i husvagnen på parkeringen, om Maria och Mikael inte hade den. Vi skulle se efter, men först var jag tvungen att springa på toaletten på övervåningen, och då vaknade jag.

normal

17 December 2001

Gängbråk? Blev mordhotad av Alexander L. Flera personer blev brutalt mördade. En död i en park sent på kvällen. Ringde polisen två gånger - 911, inte 112.

Lennarth W var tillfångatagen hemma (resten av familjen var bortresta) av några som sade sig vakta huset åt dem. Han blev fritagen till slut, eftersom någon hade en vision av en röd brandkårshjälm (en sådan där av plast man fick när man var liten), därför visste vi var han var. Någon klättrade upp till Lindas gamla rum och tog sig in den vägen, resten stormade huset när ytterdörren öppnades.

Clas Ohlson (ej den i Nordstan) med livsmedelsavdelning. Mor och jag handlade. Det såg mest ut som Cash eller något liknande. Massa kamerafilm i höga staplar. Det fanns spel för ens freestyle för 69kr/kassetten - man bara lyssnade och på så sätt kunde man spela spelet. Det fanns ett Wheel of Time-relaterat spel jag var sugen på att köpa. Såg CD-skivor, CD-R-skivor, disketter... Åkte kickboard runt stället för att komma fram snabbare. Det var soligt och sommar utomhus.

Ron Weasley från Harry Potter-filmerna glömde sin lillebror någonstans, vilket han kom på när vi satt på ett tåg hem. Någon affär hade häxhatt och kvast i ett skyltfönster. Någon (voiceover, som för en trailer) pratade om någon mystisk sport som skulle avslöjas. Quidditch? undrade jag, men fick inget svar. Var med på HP-inspelningen? Såg både Harry och Hermione i alla fall.

Fet var något mystiskt djur som kunde tala. Huden var svart, rynkig (som kräppapper), och hade förmodligen kort, mjuk päls. Den var varm och go att krama. Mysig, helt enkelt. Fast småläskig konsistens, som en gelpad.

Bowlinghall, typ, fast banan var på rullband. Dansgolv. Dansade med en japan på något som var som att stå på två skidor som rörde sig fram och tillbaka på golvet. Åkte in i slutet av bowlingbanan och snurrade runt innan jag kom ut igen. Inte alls trevligt. Den trevlige japanens mycket bastanta gamla fru flirtade med mig (hu)!

Maria fick ett brev från Coca-Cola och jag fick en inbjudan till ett vad ska jag göra?-seminarium (eller kurs?) av Jennie O. Det var sommar.

normal

18 December 2001

Biograf i ett av husen på Koppersvägen. Sprang runt på kontor där för att hitta en toalett och det var fan inte lätt! Kontorslokaler. Tänkte se Sagan om Ringen på bion där, eftersom det var närmare hem än Fregatten Bio. Var bajenödig och lös i magen när jag väl hittade en toalett som låg avskilt (och inte mitt ute i rum där folk var!). Folk satt och väntade på et ställe, som på akuten på vårdcentralen. Korridor. Hela byggnaden var nyrenoverad inomhus i ljusa färger.

Jag körde en gammal bil med dåliga bromsar nere vid Stenungstorg. Man fick STÅ på pedalen för att bilen skulle stanna.

normal

19 December 2001

Dieter Bohlen bodde på gamla Söbacken! Var på Kopperskolans skolgård och skulle överraska folk där, men det var visst ganska tomt på fans. Fler kom dock senare. Någon tog kort på mig och Dieter (trivdes för övrigt som fisken i vattnet i herr mästerkompositörs famn). Fick två t-shirtar som jag bar hem sedan.

Det var en konstig typ jag och två andra bodde hos (hemma i Stenungsund). Jag kom hem sent och hörde ett skrik om det sjätte budordet. Tog en brödkavel och sprang upp, men karln var försvunnen. De andra två tjejerna som bodde där hade bara försökt ha det lite trevligt genom att äta en god middag, men det tolererade inte gubbfan. Den ena sade att hon kanske var gravid. Båda hade typ vänstrat med gubbfan? Eller försökt? Någon sade något om VVT på TV, varpå jag ville ringa till Yenie eller någon och tala om det. Till slut hittade vi gubben och började slåss - jag med min kavel. Det hela utvecklade sig till en lektion i stav för väktarlärlingar! Nog den bäst utförda lektion jag varit med om...

Någon trodde att jag skrivit något skumt i mailinglistan DBP eller något forum, men det var i själva verket listägaren Louie som gjort det. Undrar om det inte stod DBP-owner som avsändare. Den där mänskan som klagat var asförbannad på mig och pratade om att det inte var ett förbannat tårtkalas. Jag fick i alla fall sagt att det inte var mitt inlägg, punkt slut. Inlägg till listan översatte sig själva med hjälp av AltaVistas Babelfish (SYSTRAN).

normal

3-4 Februari 2002

Temperaturväxlingar, +10°C till -80°C. Hade en digitaltermometer på sängen, röda siffror (som klockradion). Ibland snöade det och när det var -37°C ute smälte den inte, konstaterade jag.

Vår/sommar, i en sluttning, satt i gräset under ett träd (al?) i en park. Solen silade ned genom bladverket och mamma var där. Först diskuterade vi musik med Thomas Anders, sedan pratade vi mest i allmänhet. Ett äldre par som gick förbi sade något om att pojken är söt (TA, alltså), och de hade de alldeles rätt i. TA var nämligen plötsligt runt 17 år gammal! Jag sade något om men det står ju i din biografi, typ. Avspänt. Bara konverserade, men kom inte på några viktiga frågor att ställa honom.

Kommentar: Hade läst om januarivädret i tidningen, och där talades det om snabba temperaturväxlingar. Hade dessutom pysslat med översättningar av Thomas Anders' och Claudia Hess' biografier dagen innan...

normal

5-6 Februari 2002

Begravningsceremonin som Paranormal-Jonas skulle hålla i. Långa, tunna hårlängder (typ dreadlocks fast utan klister) hängde från taket och fem sådana skulle flätas till ett pentagram? Det var något med ett pentagram, i alla fall. Sedan förvandlades de till björkgrenar, se nedan.

Linda och jag skulle ha tag i näver för att fläta något, men hittade ingen eftersom jag pratade med trädet och sade att vi inte kunde ta därifrån. Vi hittade två små färdigflätade korgar (typ) ute bland träden vid parkeringen hemma i Stenungsund (mitt emot parkeringsberget). Linda ville varken ha dem eller fläta upp dem för att få näver. Hon var mest ivrig/desperat att hitta näver, medan jag letade mest för att göra henne glad?

Jag tyckte inte att Linda skulle titta i min garderob.

Jag hade fått email från Kejej.

Någon använde två datorer samtidigt (den ena var våran) och han hade använt mitt Internetabonnemang (grr). Jag fick inte stänga av program (Paint Shop Pro, t.ex.) utan datorn skulle stängas av direkt. Resten av folket var på fest, det var därför han fått låna datorn?

Hittade en trampebil där Anna bor, där vi skulle hälsa på. Jag trampade runt i höghusområdet (typ röda Hasselbacken, och inte alls Minervavägen), och slängde sedan ner trampebilen vid en brant slänt med tallar på, där en bil fick svänga åt sidan, fastän den redan var ur vägen. Anna bodde på botten- eller första våningen.

normal

7-8 Februari 2002

Var på Kopperskolan av någon anledning. Skulle visa folk något där? Skulle äta i matsalen (stekt fisk med remouladsås - go fig!). Satt med barnen från fritids. Skulle egentligen inte jobba, men ryckte in när larmet gick. Det var nämligen så att på väg tillbaka från matsalen gick flyglarmet (WW2-style), och något torn (där sirenen satt) var upplyst i vita och röda ränder. Vi skyndade oss till skyddsrummet under skolan, där det var mörky och fullt av datorer/närverksteknik. Gick förbi ett fönster (det var en förvånansvärt lång väg till det där skyddsrummet), där jag såg ett oregerligt segelflygplan (!) som höll på att störta. Sprang nedböjd förbi fönstret när det gick i kras och skadades inte. Hittade till slut skyddsrummet, där luftventilen var märkt FÖRBANDSLÅDA (typ) - alltså grön med vitt kors på.

Gick tillbaka till fönstret och såg en extremt tysk stad utanför. En massa tegelhus med korsvirkesdetaljer. Fullt av militärer på torget utanför fönstret. Pratade med en officér som inte visste vad som pågick. Några av barnen var rädda och började gråta, så jag försökte trösta dem så gott det gick. Gick sedan ut och hittade ett marknadsstånd med kristaller. Hade hittat samma vagn på väg till skyddsrummet tidigare. Skulle träffa mor och systrarna vid något café, så jag gick dit mellan de vackra korsvirkesbyggnaderna. Cafét var trevligt och hade några få svarta utemöbler, och låg på ett hörn.

Det intressanta med det ovanstående visade sig inte förrän i september 2003, när jag hypnotiserade en besökande brittisk vän. Han berättade om sitt liv som brittisk flygare under Andra Världskriget, och vid ett tillfälle såg han mig. Jag stod på ett torg i en tysk stad och pratade med en officér... Så det var tydligen ett tidigare liv-minne som smög sig in i min dröm, där! (Lycka!)

Spekulerade i hur man gjorde om larmet gick när man var på Liseberg och blev visad ett bergrum under Lisebergsbanan.

Vaknade. Somnade igen. Promenerade. Gick över en mycket liten & kort bil- och tågbro. Skulle åka båt. På andra sidan bron fanns en båt och plötsligt var vi i någon helt annan tid (typ tidigt 1900-tal eller 1800-tal?) och skulle till en skolavslutning. Delade båt med Johannes och ett träd (!). Både jag och han var finklädda. Han hade svart kostym och jag en vit klänning. Vi åkte som i en gondol, och såg inte alls ut som vi gör idag. Han hade t.ex. kortare hår, inget skägg och pratade rikssvenska. Var det överhuvudtaget Johannes?! Var halvtomhalvt medveten om att jag drömde.

normal

8-9 Februari 2002

Panamakanalen? Någon hade haft ihjäl någon? Melissa Gilbert var efter någon. Jag kunde flyga med hjälp av två pinnar, vilket var skojigt. Flög runt på Kopperskolans område. En tjej påstod sig vara gift med Thomas Anders, men det gick vi inte med på, för det var vi också. (Tror det var något sådant, i alla fall!)

normal

9-10 Februari 2002

Innan jag sov hade jag programmerat mig till att ha en flygdröm och voilà! Flygplan. Jag skulle flyga till England. Jag och någon mer hade tillfälligt gått ur planet och fick springa för att hinna ikapp det. Då ringde mobilen. Det var mor som undrade om jag var uppe i luften än, eller? Nej, och jag hade bråttom, punkt. Vi hann med i alla fall. Det fanns ett särskilt rum för rökare och flygplanets inredning påminde mest om en danmarksfärja än om ett flygplan.

Velade för att hitta en spa-anläggning eller dylikt men hamnade i Uddevalla! Ingången till portuppgången låg i Stenungskolans J-korridor, fastän J-korridoren låg i ett köpcenter (som i sin tur låg i Löhr-Center i Koblenz?). Anderssons bodde på sjunde våningen och trapporna dit var underliga. Man sprang upp och sedan ned och våning sju låg nedåt. Hiss använde vi inte. De hade ett café eller något sådant på våning 5 eller 6 där vi skulle köpa fika. Ingen i byggnaden hade ytterdörrar! Anderssons hade tre rum (som jag kunde se), ett var mintgrönt. De hade någon mysko grej i vardagsrummet som lät om man rörde vi den. Typ som ett vindspel, fast j-ligt bisarrt (för att inte tala om ljudet!). En del av den såg ut som en liten blå (?) porslinshatt.

Hoppade på ett tåg (pendeltåg/spårvagn) i New York. Åkte över en mycket smal bro (som var misstänkt lik Göta Älvbron i Göteborg) i vår gamla, vita Volvo 240, och kom till något mysko ställe: en sorts utsiktshus i 4 våningar, men vi kom bara till den tredje, där jag greps av extremsvindel. Dåliga och låga räcken. Efteråt skulle det vara studentfest där? Var vi med på den? Vet bara att far satte sig lite för hårt på räcket (han grimaserade), märkte hur ostadigt räcket var och försökte ta sig upp igen. De var ju livsfarliga! Det såg ut som hamnsidan av Nordstan, och vips så var vi i Göteborg. Jag skulle ta en spårvagn (hade ju betalt €3,15 eller €3,50 tidigare) någonstans, men hoppade på en buss till Kungälv istället. Den körde som en galning på en smal väg. Hoppade av någonstans och sprang i en skog (på ett berg) där det var fullt av vitsippor. Solen sken, det var varmt, och det var en riktigt vacker vårdag. Det var en utmärkt lajvplats... om man inte hade hört trafikbuller, vill säga. Kom till en havreåker med en geyser på. Sprang förbi husvagnar och folk också. Var noga med att springa i utkanten av åkern för att inte förstöra grödan. Det stod ett stort, rött hus vid sidan av åkern. Fick reda på att ett litet barn hade förolyckats när jorden sprack upp (det hade något med geysern att göra) året innan. Föräldrarna i huset skulle åka bort, så barnen blev ensamma. Barn som sade obsceniteter på engelska. Just då var jag plötsligt 4 år, men pratade utmärkt engelska. Hmm. Mysigt gammalt hus var det i alla fall.

Blev spolad på med vattenslang och sprutade glatt tillbaka på Johannes. Introducerade honom för far. Sedan blev det rörigt. Det var en trollkarlsfest i det vita huset i tomten bredvid fotbollsplanen. Där var det någon konstig tävling (wet t-shirt?) där Nadja Abdel Farrag var med? Har för mig att hon vann tävlingen.

normal

13-14 Februari 2002

Någon skickade Victory - The 11th Album-spårlista till min mobil. Någon från Tyskland ringde. Linda och jag åkte buss men fick inte hoppa av förrän vid hållplatsen efter våran. Då var chauffören dessutom sur för att vi inte gick av allra längst bak. Såg Telana på ICQ?

normal

15-16 Februari 2002

Åkte till England för att hälsafamiljen Freeman. Jag skulle vara nanny?!? De hade huset fullt av folk (ett annat hus, med 3 våningar istället för två som var förvillande likt Anderssons hus på Rönnvägen), men vi hittade till slut ett rum åt mig - ett som till stor del liknar mitt eget hemma i Stenungsund! Hade jag en plansch med Erin (som blivit kändis?) på väggen? Shane (fast det såg inte ut som honom) visade mig runt i huset. Kärt återseende med alla. Erin var dock inte hemma. De hade en blå heltäckningsmatta i trappan till tredje våningen. I huset fanns en gullig hund (en boxer?) som först hade lila kläder på sig och senare lila päls. Den var hur härlig som helst, i alla fall. Ankomsten till flygplatsen var förvirrad. Låg jag på en bår? Men sedan gick jag? Samma sak med Mary-Jo (fast rullstol)?

Innan Englands-drömmen drömde jag att jag jobbade i mors affär. Sålde något tyg eller broderiväv?

Sprang omkring någonstans. Ett gäng tanter köpte skraplotter. En hade barnbarnet med sig för att få rabatt (halva priset för de under 18 i vuxens sällskap). Den lille pojken var måttligt road. Hag tog två av lotterna och vann 15kr på den ena (tror jag), den andra skrapade jag aldrig färdigt. Det var i en stor byggnad i alla fall.

normal

17-18 Februari 2002

Var i Nödinge. Såg en reklamfilm för cyklar på TV som man gjort. Tommy och Johan H var med i den. Jag och någon mer undrade om man hade utvärderat filmen. Den var... amatörmässig. Jag analyserade reklamfilmen och tyckte att den inte sålde. Min halsduk blåste iväg (vid bussutfarten mot 45:an söderut) i Nödinge, men en tjej sprang iväg över vägen för att hämta den. Började cykla hem och var helt plötsligt hemma och skulle ställa in cykeln i hallen. Mor satt på dass och var förkyld.

normal

26-27 Februari 2002

Mellanstadie-reunion. Firade studenten samtidigt. Bara ett 10-tal personer med på återföreningen. Vi satt i gympasalen på Kopperskolan först. Jag hade glömt att ta med mig studentmössan. Victor (?) spelade Doom eller Quake i något litet rum i anslutning till gympasalen, som låg i källaren. Sedan var vi ute, typ bilskogen, och skulle sova över. Fröknarna, utklädda till pepparkaksgubbar, sjöng pepparkakesången för oss.

normal

28 Februari - 1 Mars 2002

Var i Köln. Skulle åka buss hem och hittade ett säte på vänster sida (?) invid fönstret. Hade en röd kastrull med kokt potatis på golvet under sätet ifall jag skulle bli hungrig. Bussen åkte uppför ett berg. På väg upp fanns det hus precis som de hemma i Stenungsund. Sista biten fanns där en hiss utmed bergväggen, och högt uppe någonstans fanns en grotta med ett bussgarage/busstation i. Var det där vi skulle byta buss? Innan dess, uppe på ett annat (?) berg, fick vi gå ur bussen och flytta oss med vår packning till en annan buss några meter bort. Förut hade man bara åkt där, men nu hade man byggt ett IKEA mitt i vägen, så nu gick det inte, så vi fick byta buss.

Sedan var det något om att rapparen Eric Singleton dött också.

normal

5-6 Juni 2002

Befann mig i Nils Ericsson-Terminalen i Göteborg, fastän den låg i ett vitt tunnelrör under marken, eftersom det var krig. Var jag gift? Kanhända. Snygg och trevlig karl, var mycket fäst vid honom, men han dog efter att ha blivit sårad. Han låg på en brits med vita lakan, i det där tunnelröret. Allt var väldigt vitt. En annan karl kom och kramade mig tröstande när maken min dött. Han såg okej ut, lite sliskig kanske, men fullt okej. Verkade komma över min mans bortgång väl kvickt under den där kramen.

normal

6-7 Juni 2002

Hm. Utomjordingar hade invaderat Jorden. Bodde typ i en liten ort i öknen (Arizona eller New Mexico). Var jag gift? Tror inte det. Hade en vit enplansvilla som jag var tvungen att fly från för att ett UFO kom. Det var någon som var hjälpsam i mitt försvar mot utomjordingarna, och jag tror att vi kysstes innan han var tvungen att åka - han hade ett UFO att passa. Karln visade sig vara utomjording själv, nämligen. Liknade karln Simon eller var det han?

normal

13-14 Juli 2002

Var i Washington DC. Letade efter J Edgar Hoover Building, men hittade den inte. Såg breda gator. På et ställe såg det ut som gamla engelska hus (vitkalkade radhus med gröna växter utanför till höger om mig, gråbruna tegelhus till vänster). Åt vänster höll man på att riva något med bulldozrar jag inte såg. Det rök och väsnades i alla fall. Hittade fram till någon byggnad, men det var inte FBI:s högkvarter eller ens Vita Huset. Kom på att jag glömt kameran hemma i Sverige. Samtalade med några som gav sig av på shoppingrunda (en äldre dam?) och återvände med en engångskamera som jag fick, trots att några bilder redan var tagna. Stod och pratade på Koppersvägen, för det såg likadant ut, fast husen var högre än 3 våningar och dessutom låg trappuppgångarna på fel sida huset. Minns inte vad vi diskuterade.

Kommentar: Hade läst artikel om Arkiv X-merchandise innan jag lade mig, där det fanns bilder på Arkiv X-kartan, med stadskarta över centrala Washington DC, där FBI Headquarters var utritade...

normal

Jullovet 2002-2003

Åt bitar av asfalt med god aptit (de var som svarta, rätt mjuka kakor med skum smak), för det var rätt gott. Sedan kom jag på att det var tjära och trams i dem som nog var miljöfarligt/giftigt, så jag spottade ut det jag hade i munnen. Grusrester i munnen, blä. Undrar vad sjutton det kan ha betytt...

normal

Början av januari 2003

De flesta brukar tycka att TT är en rätt trevlig person. En dag svarade han inte i telefon. Vi begav oss till hans lägenhet, där han inte var. Vi skojade lite om att vi kanske skulle hitta en död Nora (Carro) där, och det gjorde vi. Efter lite pusslande (hans gymmande var en ledtråd), föll bitarna på plats - TT var massmördare! Vi stack ifrån lägenheten fort som fan, och så minns jag inte exakt hur saker hände, men han sprang efter oss med ett gevär (?) utanför huset, och sköt friskt - dock utan att träffa någon.

normal

13-14 Januari 2003

Det började någonstans. Ett medium sade att en person i kort, röd kjol skulle vara med om en bilolycka, och att det var hennes öde. Jin strax efteråt på att kvinnan med den korta, röda kjolen var JAG! Såg plötsligt en massa lemlästade kroppar runt mig (verkliga och fejkade av tyg). Försökte föreställa mig ett liv utan huvud, men fick lite panik - tills jag kom på att man inte KAN leva utan huvud. Var i en skola? Massa folk var där i alla fall. Jag och en annan tjej skulle vänta på att bli hämtade, men jag var osäker p.g.a. varningen. Vi kom till en sorts underjordisk tunnel där vi väntade. Satt ned och pratade när en vit bild kom körandes och stannade kanske 5 meter bort. En man (ljushårig med skäggstubb, tittade obehagligt på oss) klev ur och såg på oss. Jag reste mig och flyttade på mig när jag såg bilen komma, men satte mig igen när han tog fram en silvrig pistol. Han skjöt mig i vänster sida, vid revbenen, och sedan min vän. Pappa (även om jag inte vet om det var just pappa Kurt) kom gåendes för att hämta oss, och han blev också skjuten i sidan. Mannen hoppade in i bilen och gav sig av. Pappa sade åt oss att vara stilla och gick till en grön metalldörr och vidare bakom den för att hitta en telefon - mobilbatteriet var dött. Efter ett bra tag, nedanför en liten röd lucka med texten New Age, Alternativa behandlingsmetoder (och liknande) fanns en telefon. Började slå 112, men ändrade till 911 och larmcentralen 112 svarade. De hörde dock inget förrän telefonens USB(!)-kabel var ordentligt ansluten. Sedan blev det klipp till sjukhuset, eller efter sjukhuset, hemma i Stenungsund. Skulle vi få gäster? Nåväl. Mysko, obehaglig dröm. När jag vaknade kunde jag fortfarande peka ut var jag hade blivit skjuten.

normal

16-17 Januari 2003

Minns ej allt, men mina fötter var håriga. Inte charmigt hobbit-håriga ovanpå, utan regelrätt PÄLS på UNDERSIDAN fötterna! Hårstråna var minst 5 cm långa, svarta, typ vågiga och mjuka. Fick raka mig och allt.

Kommentar: Hade kvällen innan fått reda på att klasskamraten Oscar hade riktigt håriga fötter, men de kan fan omöjligt ha varit lika håriga som mina! Det var ju som att ha en svart perserkatt under vardera foten! Way weird.