Hem

Adryan

Ändra sidan Detaljer
Medlem 37036, nivå 12, ämne 428292, v5
Kallar sig Adryan Linden
Han är 44 år och bor i BANDHAGEN
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2004-08-19

är Gesäll i väktarakademin
Telefon +46-073-241 77 14 (Mobilnummer)
Ort Rågsved
är medlem i #devel (op) och Brödraskapet

Är en svensk-chilensk anarko-mystiker, grundaren av den filosofiska skolan funktionshinder transnationalismen.

Presentation

Antiquus Mysticusque

Ingen människa är fri om inte sinnet är som en dörr vilken kan öppnas både utåt och inåt; utåt för att kunna frigöra och manifestera egna idéer, inåt för att kunna mottaga andras värdefulla tankar.

-- Validivar

Den skönaste och djupaste känslan vi kan uppleva är förnimmelsen av det mystiska. Det är den som sår all sann vetenskap. Den som står främmande inför denna känsla, den som inte längre kan förundras och stå förstummad av vördnad, är så gott som död. Att veta, att det som är ogenomträngligt för oss verkligen existerar och manifesterar sig som den högsta visdom och den mest strålande skönhet som våra trubbiga sinnen endast kan uppfatta i sin mest primitiva form - denna kunskap, denna känsla utgör kärnan i den sanna andligheten. Den kosmiska, andliga upplevelsen är den ädlaste och starkaste drivfjärden i den vetenskapliga forskningen.

-- Albert Einstein

--------------------------------------------------------------------------------

Persondata:

Namn: Adryan.

Ålder: 22.

Hårfärg: Svart.

Ögonfärg: Bruna.

Vikt: Okänd.

Längd: Okänd.

Födelseort: Jorden.

Födelsedatum: Den 25 Augusti 1980.

Västerländsk horoskop: Jungfru.

Kinesiskt horoskop: Metall Apa.

Syskon: 6 (Alla är halvsyskon).

Kända superkrafter: Förutom telepati och telekenesi är Adryan utrustad med en vilja av stål. Är expert i mänsklig psykologi. I tidig ålder har Adryan blivit genetiskt modifierad så att hans analytiska förmåga är högre än normalt.

--------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till min värld!

Fred, kärlek och anarki

Mitt ärade namn är Adryan och livet är en kamp, glöm därför ej att prioritera din och andras överlevnad.

Jag är en Manga & Anime Otaku (Galning), med occulta och mystiska drag. Har just börjat måla & teckna Fan Art, och några av mina konstverk hittar ni i mitt galleri på snyggast.se
Sök på adryan.

Ditt bästa vapen finns i din motståndares huvud.

-Buddha

Jag studerar ninjutsu, i alla fall den filosofiska delen och försöker så gott det går att leva efter de Japanska skuggkrigarnas filosofi.

En ninja är en människa av fred, men som kan strida som tio tigrar.
- Okänd

Jag är, tror på & sysslar med:

En funktionshinder-transnationalist som kämpar för de funktionshindrade folkens totala frigörelse från dagens normalistiska samhälle som styrs och kontrolleras av de icke-funktionshindrade folken. Jag är även funktionshindernationens ideologiska fader. Arbetar som funktionshindernationens stockholm ambassadör .

En radikal militant funktionshindrad som intensivt kämpar för mitt folks rättigheter.

Sex & Kärlek. Tror inte på existensen av kön, om det betyder att könen ska ha olika roller p g a biologiska skillnader. Sex och kärlek håller sig inte till könen, den sträcker sig bortom detta fenomen. Jag är därför bisexuell, det vill säga att jag ser inget fel med att ha förhållande med någon av samma kön.

En agnostisker. Gud kan finnas eller inte. Men tills jag inte upplevt eller hittat Gud så finns inte detta andliga väsen för mig.

En anarkist i mitt hjärta och min själ!

En vegetarian.

--------------------------------------------------------------------------------

Adryan om kärlek, romantik och vänskap:

Så rekommenderas först ett besök till den här korta och mycket söta animeringen på, http://www.geocities.co.jp/Milkyway-Lynx/9043/c-song.swf

Det är inte jag som gjort den, skaparen är för mig okänd men om ni vet hör mer än gärna av er.

Friendships are fragile things and require as much care in handling as any other fragile and precious thing.

--Randolph S. Bourne

--------------------------------------------------------------------------------

Adryan om alkohol eller andra berusningsdroger:

Är övertygad att alla former av berusningsdroger är represessivt och ett statligt, samt kapitalistiskt maktmedel. Ett beronde folk kan inte göra motstånd...

Av den anledning är jag en nykterist, men som inte dömer andras drickande eller drognyttjande. I alla fall, så länge andra inte dömer min nykterism som moralism eller som tråkig.

--------------------------------------------------------------------------------

Adryan om sXe-rörelsen:

Jag stödjer sXe-rörelsen och de unga människor som väljer detta levnadssätt. Det är varje vuxens ansvar att lära sig om sXe och stödja de unga som väljer bort en alkohol-, och drogberonde tillvaro, utan att ge upp lycka och nyttig galenskap. Jag själv lever inte hundra procent upp till sXe, men så mycket jag kan och jag respekterar de som kan.

--------------------------------------------------------------------------------

L-V-Y-th-N

--------------------------------------------------------------------------------

Polisen om kommunister:

Vaddå anti-kommunist? jag skiter väl i vilket slags kommunist du är! sa konstapeln när han spöade upp någon oskyldig medborgare.

Tack Matte -72, för lånet...Blink

--------------------------------------------------------------------------------

Adryan om kärlekens lag:

Ge allt, men begär inget.

Den som kan leva efter denna princip är en sann medmänniska, och principen är något som vi alla så mycket vi bara kan bör leva efter.

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:

´´Beware of believing anarchy to be a dogma, a doctrine above
question or debate, to be venerated by its adepts as is the Koran by devout Moslems. No! The absolute freedom which we demand constantly develops our thinking and raises it toward new horizons...takes it out of the narrow framework of regulation and codification. We are not ´believers!´´

--Emile Henry, En av Chicago martyerna.

´´We do not recognize the right of the majority to impose the law on the minority, even if the will of the majority in somewhat complicated issues could really be ascertained. The fact of having the majority on one´s side does not in any way prove that one must be right. Indeed, humanity has always advanced through the initiative and efforts of individuals and minorities, whereas the majority, by its very nature, is slow, conservative, submissive to superior force and to established privileges´´

-- Errico Malatesta, MAJORITIES AND MINORITIES.

--------------------------------------------------------------------------------

De nio Satanistiska synderna

1. Idioti - Högst upp på listan för Satanistiska synder. Den huvudsakliga Satanistiska synden. Det är synd att inte idioti är smärtfullt. Ignorans är en sak, men vårt samhälle frodas i idioti. Det beror på folk som går med på vad som än sägs till dem. Media främjar kultiverad idioti med en inställning att det är acceptabelt utan också att det är berömligt. Satanisten måste lära sig att genomskåda dessa trick och har inte råd med att idiotisk.

2. Anspråksfullhet - Ingen inställning kan vara väldigt irriterande och det tillämpar inte de huvudsakliga reglerna av mindre magi. Det är som med idioti, det som håller pengarna i cirkulation dessa dagar. Alla känner sig som en höjdare. vare sig de frambringar något eller inte.

3. Solipsism - Kan vara väldigt farligt för Satanister. Projektering av dina reaktioner, gensvar och känsligheter på någon annan som förmodligen är mycket mindre attuned än dig. Det är ett misstag att förvänta sig att människor kommer att visa dig samma hänsyn, artighet och respekt som du vanligtvis visar dem. Det kommer de inte. Istället måste Satanister sträva efter att använda levnads regeln Gör mot andra som de gör mot dig.

4. Självbedrägeri - En till väsentlig synd. Vi får inte hylla någon av de heliga kor som presenteras för oss, eller de roller vi förväntas spela själva. Den enda gången det är tillåtet med självbedrägeri är när det är kul och självmant. Men då är det inte självbedrägeri.

5. Flockbekräftelse - Det är uppenbart från Satanistens sida. Det är okej att anpassa sig till en persons önskemål, om man själv tjänar på det. Men endast idioter följer massan. Nyckeln är att välja en mästare vist än att bli förslavad av de mångas nyck.

6. Avsaknad av perspektiv - Igen, kan detta leda till mycket smärta för Satanisten. Du får måste aldrig förlora insikten i vad och vem du är, och vilket hot du kan vara, bara genom att existera. Vi skapar historia nu, varje dag. Ha alltid den vidare historiska och sociala bilden i tanken. Det är en viktig del i nyckeln till både lägre och högre magi. Se mönstren i omvärlden och få bitarna att falla på plats så som du vill - vet det att du står på ett helt annat plan än resten av världen.

7. Glömska av gamla ortodoxer - Var medveten om att detta är nyckeln till att hjärntvätta folk att acceptera någonting nytt och annorlunda, när det egentligen är något som tidigare var vida accepterat men nu presenteras i ett nytt emballage. Vi är förväntade att hylla intelligensen hos skaparen och glömma originalet. Detta främjar ett bortskaffande av samhället.

8. Motproduktiv stolthet - Det första ordet är viktigt. Stolthet är bra fram till det att du börjar kasta ut barnet med badvattnet . Regeln för Satanism är: så länge det fungerar åt dig, jättebra. När det slutar fungera för dig, när du målat in dig i ett hörn och den enda utvägen är att säga, jag är ledsen jag gjorde ett misstag, jag önskar vi kan kompromissa på något sätt, gör det då.

9. Inte tillräckligt estetisk - Det här är den fysiska tillämpningen för balans faktorn. Estetik är viktigt i lägre magi och borde vara bildad. Det är uppenbart att ingen kan samla på pengar av klassiska mönster av skönhet och form mesta av tiden så de blir avskräckta i ett konsument samhälle, men ett öga för skönhet, för balans, är ett viktigt Satanistiskt verktyg och måste tillämpas för störst magisk effektivitet. Det är inte vad som är förmodat att vara vackert - det är det som är. Estetik är en personligt, reflekterat av ens egen natur.